DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert “TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE EĞİTİM CAMİAMIZA KUTLU OLMASINI DİLİYORUM”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert “TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE EĞİTİM CAMİAMIZA KUTLU OLMASINI DİLİYORUM”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert

“TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE EĞİTİM CAMİAMIZA KUTLU OLMASINI DİLİYORUM”

İlçe Milli Eğitimi Müdürü Caferi Tayyar Mert 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert yaptığı açıklamada, “Tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza kutlu olmasını diliyorum” dedi.

“Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik geliyor”

İlçe Milli Eğitimi Müdürü Caferi Tayyar Mert yaptığı açıklamada, “Bugün, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin gurur ve onur günü; “Öğretmenler Günü” nün tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza kutlu olmasını diliyorum. Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü gerektiren, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Ülkemizin dört bir köşesine ulaşarak bu kutsal görevi başarıyla ifa eden, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren öğretmenlerimiz, bireylerin ve toplumun yetişmesinde ve şekillenmesinde taşıdıkları bu büyük önem sebebiyle, milletlerin hayatında da eşsiz bir yere sahiptir.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır” sözüyle bunu en güzel şekilde ifade etmiştir. Sorumluluklarının bilincinde, geleceğimizin ta kendisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde donanımlarla bezerken, salgın süreci gibi en zor koşullarda dahi, ülkesine ve milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik, milli, manevi ve insani değerlere sahip, sorgulayan ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirmek için var gücüyle çalışan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Dünyada olduğu gibi ülkemizde de günlük yaşantımızda tepeden tırnağa birçok değişikliklere yol açan Covid-19 Salgını eğitim sistemlerinin de daha önce hiç karşılaşmadığı bir sürece girmesine neden olmuştur.

Sevgili öğretmenim, salgının yayılmaması, kendi sağlığınız, öğrencilerimizin sağlığı ve bu süreçte öğrenme kaybını en aza indirebilmek için azami gayret göstereceğinizden hiç kuşkum yok. Unutulmamalıdır ki sizler eğitimin en önemli yapı taşlarındansınız. Sözlerime son verirken bugün aramızda olmayan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevi başındaki tüm öğretmenlerimizin de, bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.