DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ SINIFTA KALMIŞTIR!

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ SINIFTA KALMIŞTIR!

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı Haftalık basın açıklamasında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada Ülkemizde fiilen altı resmi olarak ise üç yıldır bir başkanlık sistemi uygulandığını ifade ederek ekonomide gelinen son noktada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin sınıfta kaldığını belirtti.

“Ülkemizde fiilen altı resmi olarak ise üç yıldır bir başkanlık sistemi uygulanmaktadır”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada, “ Ülkemizde fiilen altı resmi olarak ise üç yıldır bir başkanlık sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemde liyakatin yerini sadakatin almasıyla hazinenin başına en güvenilir isim olarak aileden biri, damat bey bakan olarak getirilmişti. Ancak  ekonomide gelinen nokta beraberinde bir siyasi krizi de doğurmuş damat bey görevinden, İnstagram üzerinden yayınladığı bir veda mektubuyla istifa etmiştir. İşin acı yanı ise anaakım denilen medyamız 26 saat bu olayı adeta görmemiş, duymamış, bilmemiştir. Sürecin sonunda ise Berat Albayrak’ın görevden affı kabul edildi şeklinde bir açıklama yapılmıştır.

“İYİ Parti tarihi haklılığını her geçen gün ispat eden ve her geçen gün büyüyen bir partidir”

Başkan Aynacı sözlerinin devamında, “Tüm bu süreç bir yönetim ve sistem krizidir. Mevcut sistem yapısı itibariyle babayı oğula düşman eden bir sistemdir. Biz kurulduğumuz günden beri Türkiye’nin çaresinin iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem olduğunu vurguluyoruz. İYİ Parti tarihi haklılığını her geçen gün ispat eden ve her geçen gün büyüyen bir partidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.