DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Karabulut, ‘Atatürk örnek bir liderdir’

Kaymakam Cengiz Karabulut, Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıldönümü mesajında, ‘Milli direnişimizin lideri, büyük komutan, devlet adamı, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. yılında sonsuz şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz’ dedi.

‘Gece ve gündüz demeden azim ve kararlılıkla çalışmak öncelikli görevimizdir’

Kaymakam Karabulut, ‘10 Kasım, sadece bir anma günü değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi yenilediğimiz bir gündür. Milletimizden aldığı destekle yeni ve modern bir devlet kurarak aydınlık yarınlarım temellerini atan, eğitimden sanata, teknolojiye ve sanayiye birçok alanda yaptığı yeniliklerle ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltmeyi amaçlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andığımız bugünde, devletimizi, dünyada hak ettiği yeri korumaya ve yüceltmeye devam etmek için gece gündüz demeden azim ve kararlılıkla çalışmak öncelikli görevimizdir. O, yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyerek tüm insanlığa verdiği değeri gösteren, tarih boyunca bu inanç ve gaye ile ömrünü hak, hakikat, hürriyet, adalet, ezan, bayrak gibi mukaddes değerler uğrunda mücadele ederek ve iyilik yolunda çalışarak geçiren örnek bir liderdir. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyor; vatanımızı işgal etmek isteyen düşman güçlere karşı destansı bir mücadele ile istiklalini ve istikbalini koruyan aziz milletimizin her bir şehidini ve gazisini minnetle yad ediyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.