DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor’da moraller bozuldu

Kocaelispor’da moraller bozuldu

Geçtiğimiz Cumartesi günü Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 10. hafta maçında Sancaktepe FK ile karşılaşan Kocaelispor 90 dakika boyunca sahada hiç varlık gösteremeyerek sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.  

 Müsabakaya Sancaktepe FK daha  etkili başladı. Halil Tuna, Behlül Aydın ile özellikle tehlikeli ataklar geliştiren konu ekip uzun süre golü aradı. Daha sonrasında özellikle Benhur’un sol kanattan geliştirdiği ataklarla oyuna ortak olan temsilcimiz 3 gol fırsatı yakalasa da bunlardan yararlanamadı. İlk yarım saatin sonunda oyunda üstünlüğü tekrardan alan Sancaktepe FK bu kez artarda tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. 

Dakikalar 39’u gösterirken de Kocaelispor savunmasını şık bir şekilde geçen Erhan Şentürk kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi, müsabaka 0-1 oldu. Golden sonra oyuncular arasında gerginlik olurken Sancaktepe FK’dan Erhan Şentürk, Kocaelispor’dan Muhammed Gönülaçar sarı kart gördü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve devre 0-1 sona erdi. İlk yarıda özellikle Gökhan Meral’in etkisiz performansından dolayı Kocaelispor’da savunmanın solundan artarda gelen ataklara engel olmaya çalıştı.

İkinci yarıya Kocaelispor Gökhan Meral, Erdinç Karakaş değişikliği ile başlarken, Sancaktepe FK’da Erdinç Pekgöz çıktı, Muharrem Cinan girdi. Bu değişikliklerde oyuna uzun süre etki etmezken Yeşil-Siyahlı ekibimiz zayıf ataklar geliştirdi. Sancaktepe FK istediği alanda rahat pas yaparken kendi yarı saha alanında karşıladığı Kocaelispor’a karşı kontra toplarala temsilcimizden daha net fırsatlar yakaladı. 

70. dakikadan sonra iki defa Numan’ın kafa vuruşuyla bir kez de Mervan ile gole yaklaşan temsilcimiz bu pozisyonlarda da faydalı olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Mücadelenin 89. dakikası itibariyle coronavirüs sebebiyle maça gelen localardan müsabakayı izleyen Yeşil-Siyahlı taraftarlar alkışlayarak Kocaelispor’lu futbolcuları protesto ederken, kaleci Bayram’a tezahüratlarla destek oldular.. Kocaelispor, Çarşamba günü deplasmanda Amedspor ile karşılaşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.