DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kullanmadığınız lastikleri ne yapacağım diye düşünmeyin GÖLCÜK ÖZER KARDEŞLER LASTİK OTEL’DE GÜVENLE SAKLAYIN

Kullanmadığınız lastikleri ne yapacağım diye düşünmeyin

GÖLCÜK ÖZER KARDEŞLER LASTİK OTEL’DE GÜVENLE SAKLAYIN

Ülkemizde son yıllarda kış lastiği uygulamasının zorunlu hale gelmesi beraberinde farklı bir sorunu getirdi. Sezonu biten ve bir sonraki sezona kadar beklemesi gereken lastikler Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans, Lastik Otel hizmeti ile bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Sezon sonuna kadar koruma altında tutuluyor

Araç sahipleri kış lastiklerini söküp yaz lastiklerini taktırdıklarında veya tam tersi olarak yaz lastiklerini söktürüp kış lastiği taktırdıkları zaman ellerinde kalan lastikleri koyacak yer bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yeni Sanayi Sitesi E 6 Blok 11/6E/3 adresinde hizmet veren Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans lastik otel hizmeti ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Yaz ve kış sezonunda değiştirdiğiniz lastikler Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans güvencesiyle sezon sonuna kadar koruma altında tutuluyor.

Cüzi bir fiyat karşılığında

Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans Lastik Otelinde kullanmadığınız lastikler, sezonluk 4 lastiği cüzi bir ücret karşılığında saklamaya uygun koşullarda güvenli bir şekilde saklanıyor. Kullanılmayan lastiklerin saklanmasında yerin çok önemli olduğunu ifade eden Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans sahibi Ali Özer, “Kullanmadıkları lastikleri saklamakta zorluk çeken müşterilerimizi için bizde lastik otel hizmeti veriyoruz. Bu uygulamamız Eski Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerimizde de vardı. Fakat yeni adresimizde bu hizmeti daha fazla müşterimize verebiliyoruz. Kullanılmayan lastiklerin saklandığı yer oldukça önemlidir. En önemlisi kullanılmayan lastiklerin saklandığı yerlerin güneş ışığı görmemesi gerekiyor. Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans olarak sakladığımız lastikler bilgisayar kaydı yapıldıktan sonra betonla ilişkisi kesilip raflara diziliyor. Üzerine etiketler yapıştırılıp, mevsimine kadar muhafaza ediliyor. Müşterilerimizde bu uygulamamızdan son derece memnunlar” dedi.

Balans ayarı yapılıyor

Özer sözlerinin devamında, “ Özer Kardeşler Rot Balans olarak lastik değişimi sonrası mutlaka lastiklerimizin balans ayarlarını kontrol eder ondan sonra montajını yaparız. Normalde kış lastiği uygulaması 1 Aralık’tan itibaren başlıyor ama o yoğunluğa girmek istemeyen araç sahipleri şimdiden lastiklerini değiştirebilirler” dedi.

 Neden Lastik Oteli?

Lastikleriniz sigortalı olarak muhafaza edilir.

Lastikleriniz lastik saklama koşullarına uygun bir şekilde ( kuru, serin, güneş ışığı almayan asit ve yağ benzeri kimyasallardan uzak) muhafaza edilir.

Lastiklerinizin değişim zamanı geldiğinde değişim için yer aramanıza gerek kalmaz.

Lastikleriniz işlerinde uzman, eğitimli teknisyenler tarafından değiştirilir.

Lastiklerinizi evinize veya başka bir yere taşırken ağır kaldırmadan dolayı oluşacak sağlık problemlerinin önüne geçilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.