DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Kentsel Dönüşüm için Başkan Sezer’e teşekkür etti ‘GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, kentsel dönüşümde resmi onayın alınmasının ilçemiz için dönüm noktası olduğunu belirterek, Başkan Sezer’e emeklerinden ötürü teşekkür etti.

‘Belediye Başkanımızın emeği büyük’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda  vatandaşlarımızın büyük bir merakının olduğunu biliyoruz. Sözlü onay alınmasının ardından resmi adımların atılması da bekleniyordu. Belediye Başkanımız da bu konuda uzun bir süredir Ankara’ya giderek dönüşümün resmileşmesi adına adımlarını attı. En nihayetinde geçtiğimiz gün Belediye Başkanımız, resmi onayı da alarak Gölcük merkezindeki kentsel dönüşümün onaylandığını ifade etti’ dedi.

‘İlçemiz için çok büyük bir önem taşıyor’

Başkan Çakır, son olarak, ‘Verilen onay, ilçemizin daha modern bir şehir haline gelmesinde çok büyük bir önem taşıyor. Yorgun bina sayısının azaltılması ve hem modern hem de daha güçlü binaların yapılmasıyla ilçemizin daha sağlıklı bir geleceği olacak. Bakanımıza, Belediye Başkanımıza ve bu konuda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.