DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞAMPİYONLUK HEDİYELERİ İZMİT, ANTALYA, İSTANBUL’DA

Hazırladığı şampiyonluk setlerini Kocaelispor ile birlikte şampiyonluk ve kupa sevinci yaşayan isimlere ulaştıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet İzmit, İstanbul ve Antalya’ya yolladığı hediyeler ile Kocaelispor sevgisini yaymaya devam ediyor

Haydar Koç Ve Cem Sinan’a İzmit’te

2007-2008 sezonunda şampiyonluk yaşayan Haydar Koç ile aynı sezon şampiyonluk ve 2002 yılında Türkiye Kupası’nı kaldıran Cem Sinan Vergül’e hediyelerini İzmit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Sercan Al ulaştırdı. Bu jesti nedeniyle İzmit Belediyesi ve Başkan Hürriyet’e teşekkür eden Haydar Koç ve Cem Sinan Vergül, yıllar sonra böylesi güzel bir sürpriz ile hatırlanmanın çok anlamlı olduğunu ifade etti.

1997 Kupa Zaferini Yaşayan Evren Turhan’a İstanbul’da

Kocaelispor ile 1997 yılında Federasyon Kupası sevinci yaşayan unutulmaz orta saha oyuncusu Evren Turhan ise hediyelerini İstanbul’da aldı. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından kendisine hediyelerin ulaşması sonrası bir hayli mutlu olan Evren Turhan, “Beni Türk futboluna kazandıran Kocaelispor’u hayatım boyunca unutamam. Kocaelispor ile çok güzel ve başarılı yıllar yaşadık. Yıllar sonra bu başarılara istinaden böylesi bir hediye ile hatırlanmak beni son derece mutlu etti. Bu nazik ve vefalı davranışı nedeniyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum” dedi.

Antalyasporlu Taraftalar İçin Antalya’da

Hediyeler, Kocaelispor’un kardeş takımı Antalyaspor taraftarlarına da Antalya’da ulaştırıldı. Başkan Hürriyet tarafından Antalyasporlu taraftarlar adına hediyeleri alan 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli ise, bu hediyelerin manevi değerinin çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, Kocaelispor ile her zaman kardeş olduklarına vurgu yaptı ve Başkan Hürriyet’e teşekkür ederek tüm Kocaelisporlulara selam yolladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.