DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi yenileniyor HELAL BAŞKAN SEZER’E

Gölcük Belediyesi, kentin içinden geçen D-130 Karayolu nedeniyle vatandaşların karşıdan karşıya geçmek için kullandığı üst geçitlerde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 İlçedeki tüm üst geçitlerin bakım, onarım, boya ve aydınlatma çalışmalarını yapan Gölcük Belediyesi, bugün de; Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nde yenileme çalışmasına başladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de çalışmayı yerinde inceledi.   

TAMAMIN BAKIM VE ONARIMI YAPILMIŞ OLACAK

Başkan Sezer, “Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde ve Donanma Mahallesi minibüs terminali yanına 2 yeni yeni üst yapılmış, Gölcük Belediyesi ekiplerimiz tarafından, ilçemiz genelindeki tüm üst geçitlerin bakım, onarım, boya ve aydınlatmaları yapılmaya başlanmıştı. Bugün de; Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nin korozyonlu merdiven basamaklarını, Gölcük Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğümüz bünyesinde imal edilen merdivenlerle yenilemeye başladık. Bu çalışmanın ardından; üst geçit, yine ekiplerimiz tarafından boyanacak. Bu üst geçidimizin tamamlanması sonrasında, aynı çalışma, Şehit Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi’nde de yapılacak ve yaya üst geçitleri bakım ve onarım programımızı tamamlamış olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.