DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Seymen, “İzmir’de yaşanan acılara ortak olmaya çalıştık”

Seymen, “İzmir’de yaşanan acılara ortak olmaya çalıştık”

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer önderliğinde siyasi parti ilçe başkanları ile İzmir’e giderek İzmirlilere destek olmuşlardı. Başkan Seymen İzmir dönüşü duygu ve düşüncelerini ifade ederek, “İzmir’de yaşanan acılara ortak olmaya çalıştık” dedi.

“Devletin şefkatli elini vatandaşlarımızdan esirgemediğine şahit olduk”

Gölcük Belediye Başkanımızın davetiyle ilçemizde faaliyet gösteren siyasi partilerin ilçe Başkanlarıyla beraber yardım Tır’ını yolcu edip bir gün sonra yine hep beraber İzmir’e gittik. 17Ağustos Depremi sonrası, ilk andan itibaren ilçemize büyük destek veren ve yanımızda yer alan İzmir’in, bu defa; yaşanan acıları en iyi bilen, deprem mağdurlarını en iyi anlayan Gölcük olarak yanında yer aldık.  İzmir’de yaşanan acılara ortak olmaya çalıştık. Tüm yurttaşlarımızın İzmir için seferber olduğunu gördük, Devletin şefkatli elini vatandaşlarımızdan esirgemediğine şahit olduk. İzmir depreminde Şehit olanlara Allah’tan rahmet depremden yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımız Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.