DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SP İl Başkanı Zafer Mutlu, ‘HALKLA İÇ İÇEYİZ VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

SP İl Başkanı Zafer Mutlu,

‘HALKLA İÇ İÇEYİZ VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Saadet Partisi Kocaeli İl Divan Toplantısı geçtiğimiz Pazar günü dijital ortamda yapıldı. Zoom programı üzerinden gerçekleştirilen il divan toplantısına il ve ilçe ana kademeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

SP İl Başkanı Avukat Zafer Mutlu’nun idaresinde gerçekleştirilen il divanda ilçe başkanları ve birim başkanları raporlarını sundu. Toplantının kapanışında kısa bir değerlendirme yapan İl Başkanı Mutlu şunları söyledi: “Kocaeli için aktif olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin yegâne partisinin Saadet ve Milli Görüş olduğu bilinciyle, en yakın zamanda iktidarda olabilmek adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti’nin yani iktidarın son günlerini yaşadığını hep beraber görüyoruz. Ülkemizin artık daha fazla bu iktidarı taşıyabilme şansı olmadığı gibi iktidarın da artık ülkeyi yönetemediği ortadadır. Saadet Partisi teşkilatları olarak hep beraber gaza basacağız, uzun mücadelelerimiz sonunda netice alacağımız günlere geliyoruz, sahada olacağız ve önümüzdeki ilk seçimde inşallah gücümüzü göstererek mutlaka milletvekili seçimlerinde de, yerel seçimlerde de etkimizi göstereceğiz. Bugünlerde eksiklerimizi giderirken halkımız ile bir araya gelen çalışmalar başlattık. Halkla iç içeyiz ve olmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımız kentte, halk içinde, basında kendilerini en iyi şekilde ifade edecekler. Bugün Kocaeli’nin gündemini belirliyoruz, yarın da belirlemeye devam edeceğiz. Saadet Partisi teşkilatları olarak bizler hiçbir çekincemiz olmadan muhalefet yapabilecek, önemli noktalara temas edebilecek, hiçbir korkusu olmayanlardan oluşan bir topluluğuz. Bizler söylenmesi gerekenleri açık yüreklilikle net bir şekilde ifade ediyoruz, etmeye de inşallah devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.