DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen “ GÖLCÜK’E ÖNEMLİ PROJELER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen “ GÖLCÜK’E ÖNEMLİ PROJELER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen

“ GÖLCÜK’E ÖNEMLİ PROJELER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Haftalık olağan Basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen yaptığı açıklamada,  “ Gölcük’e önemli projeler kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

İstiklal Marşı’mızın yazarı milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u andı

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen sözlerine başlamadan önce “Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana vadettiği günler Hakk’ın… Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.” İstiklal Marşı’mızın yazarı milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal uğruna gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

“Sayın Bakanımız’a Gölcük’e kazandırdığı bu önemli projeler için çok teşekkür ederiz”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen  yaptığı açıklamada,, “Geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakanımız müjdeler vermek için şehrimize geldi. Kocaeli her zaman Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız’dan gerekli ilgi ve desteği gördü. Şehrimizin dört bir yanındaki eserlere baktığımız zaman Kocaeli’mize verilen önem net bir şekilde anlaşılıyor. İlçemiz özelinde Bakanımız Sayın Murat Kurum, “Büyük Dönüşüm Kocaeli” programında;  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Gölcük Kentsel Dönüşüm Plan Tadilatı sonrasında, fizibilite raporu ve proje üzerinde çalışmalara devam edilen Gölcük Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi ve bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan Örcün Mahallesi sınırları içinde yer alan ve yakın zamanda da ilk kazmanın vurulacağı Gölcük Millet Bahçesi Projesi ile ilgili bilgi verdi. Ayrıca Gölcük merkezin, sahille buluşmasını sağlayacak alanda yer alan doğu lojmanların yerine 224 yeni askeri lojman yapılması konusunda da; MSB ile görüşmelerin yürütülmesi için bürokratlara talimat verdi. Sayın Bakanımız’a Gölcük’e kazandırdığı bu önemli projeler için çok teşekkür ederiz” dedi.

“Gölcük’te sağlık yatırımlarımızı ziyaret ettik”

Başkan Seymen İlçe Teşkilatı çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte Gölcük için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Gölcük AK Parti İlçe Teşkilatı olarak geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi başta olmak üzere sağlık kuruluşlarımızın yöneticilerini ziyaret ederek pandemi gündemiyle istişare ettik, kendilerine moral ve motivasyon verdik. Allah razı olsun, Sağlık Yöneticilerimizin riayesetinde Sağlık Çalışanlarımız canla başla çalışıyorlar. Bizler de onların işini kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer yandan Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız yönetim kurulu aday adaylarının mülakatlarını tamamladı. Hamdolsun partimize teveccüh yüksek. Aday adaylık başvuru sayılarının yüksek olması bizi son derece mutlu etti. Demek ki milletin güvenli limanı AK Parti olmaya devam ediyor. Biz milletimize hizmet ettikçe bu şekilde devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Dava arkadaşlarımız elini taşın altına koymak istiyorlar. En kısa sürede Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız ile istişarelerimiz sonrasında Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurullarımızı oluşturacağız” dedi.

“Lityum Üretim Tesisi’ni hizmete açtık”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta yine bir dizi Ak eserlerin açılışını gerçekleştirdi. TOKİ tarafından Arnavutluk’ta yapılacak olan 522 konutun temel atma töreni yapıldı. Tunceli Müzesi, Konya-Akşehir Taş eserler Müzesi ve Bursa Türk-İslam Müzesi’nin restorasyon sonrası açılışlarını gerçekleştirdi. Ardından Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılışını gerçekleştirerek ulaşımda bir hizmeti daha vatandaşlarımıza kazandırdı. Ve son olarak, Ülkemizin en stratejik yer altı kaynaklarından olan bor madeni atıklarını insana, çevreye duyarlı bir üretim modeliyle işleyecek olan, Ar-Ge çalışmaları yaklaşık 3 yıl süren ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi’ni hizmete açtı. Milletimize hayırlı olsun. Türkiye’nin ilk Lityum Üretim Tesisi; TOGG başta olmak üzere tüm elektrikli otomobillerin, mobil telefonların, elektrikli araçların bataryalarında ve elektrikle çalışan tüm aletlerin pillerinde kullanılan Lityum Türkiye’de ilk defa yerli olarak Bordan üretilecek. Pilot tesis ilk etapta yıllık 10 ton lityum üretecek. Tesisin kapasitesi 600 tona kadar yükselecek. Tam kapasite üretimle birlikte yıllık yaklaşık 20 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilecek. Ülkemizin en stratejik yer altı kaynaklarından olan bor madenine özel önem veriyoruz. İleri teknoloji ürünleri başta olmak üzere, bor minerallerinin kullanım yelpazesini daha da genişletmeyi planlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın ifadesiyle, Önümüzdeki dönemde hem yeni yatırımlarla ülkemizin enerji ve hammadde bağımlılığını azaltacak hem de bu konunun geleceğimiz için taşıdığı önemi milletimize çok daha iyi anlatacağız. Biz milletimizi dalından kopan bir hazan yaprağı gibi küresel rüzgarların önünde savurmak isteyenlere meydanı bırakmayacağız. 2053 ve 2071 vizyonu ile inşallah önümüzdeki dönem yolumuz aydınlık olacaktır” dedi.

 “Temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymaya devam edelim”

Başkan Seymen son olarak, “Sözlerime son verirken, sağlık çalışanlarımızın yükünü hafifletmek için, sağlığımız ve başkalarının sağlığı için, Temizlik, maske ve mesafe kuralları, kısıtlama tedbirlerine hemşehrilerimizin uymasını istirham ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.