DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ HİZMET BELEDİYECİLİĞİDİR”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ HİZMET BELEDİYECİLİĞİDİR”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ HİZMET BELEDİYECİLİĞİDİR”

 AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, “Belediyemizin tüm birimleri mesai mefhumu gözetmeden Gölcük halkının refahı için çalışıyor. AK Parti Belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir” dedi.

Öncelikle geçtiğimiz hafta Barış Pınarı Harekat bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Bölgede bulunan şanlı Mehmetçik ordusu ile sınırlarımızı terörden teröristlerden temizliyoruz. Bu konuda kararlılığımız devam edecek. Hiçbir güç Türkiye’nin sınırlarında terör yuvalanması yapamaz. Buna müsaade etmeyeceğiz.

“Türkiye’yi bölünmüş yollarla donattık”

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye gelişmeye, büyümeye, köklerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Gömleğinin yakasına asılanlara, elini kolunu bağlamaya çalışanlara inat hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden beri yol medeniyettir dedik ve Türkiye’yi bölünmüş yollarla donattık. Milletimizin sonuna kadar hak ettiği bu modern yollara yenilerini Allah’ın izniyle bu hafta eklemiş olduk. Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolunun devreye girmesiyle seyahat sürelerini 46 dakikadan 26 dakikaya düşürdük. Böylece vakitten 25 milyon lira, akaryakıttan 4 milyon lira tasarruf sağlayarak toplam 29 milyon liralık bir hareket alanımız oluştu. Ayrıca Manisa-Akhisar çevre yolunun açılışını yaptık. Böylece Manisa şehir geçişi 7 dakikaya düşmüş olacak ve yıllık 62 milyon liralık bir tasarruf sağlanacak. 

“Türkiye’nin tamamına hizmet ediyoruz”

Yolların yanı sıra su konusunda da devasa hizmetlerimiz devam ediyor. Gaziantep Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar barajının açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirdi. Gaziantep ve Kilis’e hayırlı olsun. 18 yıldır Edirne’den Kars’a, Hatay’dan Sinop’a yatırımlarımız devam ediyor. Bölge, ırk, din, dil ayırt etmeden Türkiye’nin tamamına hizmet ediyoruz. Biz kimsenin lafına, iftirasına, yalanına , sinsi oyunlara bakmadık bakmayacağız. Bugüne milletimizle birlikte ve milletimize hizmet ederek geldik, bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Yatırımlarımızın dışında milletimizin hiçbir ferdini salgın döneminde sahipsiz bırakmadık. Üretimi ve istihdamı sürdürmek için gereken her türlü tedbiri aldık, her desteği sağladık. Sosyal koruma Kalkanı kapsamında kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği, normalleşme desteği ve hane bazlı sosyal destek programı başlığı altında 45 milyar liralık bir kaynağı karşılıksız olarak, milletimizin emrine sunduk. Böylece hiçbir vatandaşımızın işsiz ve aşsız kalmamamasını temin etmeye çalıştık. Çiftçiyi, esnafı asla unutmadık. Bunun yanında kiralarda vesaire düzenlemeye gidiyoruz. Onları da kısa zamanda hazine ve maliye bakanlığımız, büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak. Sanayicimiz, küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin, esnafımızın, finansman ihtiyacını karşılamaya yönelik pek çok destek programını hayata geçirdik. Gelişmiş ülkelerin dahi başa çıkmakta zorlandığı böylesine kapsamlı bir sağlık ve ekonomi krizini hamdolsun, herhangi bir yıkıma ve kitlesel sefalete meydan vermeden bugüne kadar getirdik” dedi.

“AK Parti diplomaside tarih yazıyor”

Açıklamalarına devam eden başkan Seymen, “Hizmetlerimizin yanı sıra diplomatik çalışmalarımız da devam ediyor. Fransa ve Yunanistan’ın bütün lobilerini kullanarak, kapıları aşındırarak yaptığı çalışmalar boşa çıktı. Başarılı diplomasimizin olumlu sonuçlarına bir kere daha şahit olduk. Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye herhangi bir yaptırım kararı çıkmadı. Almanya, Macaristan, Malta gibi ülkeler Türkiye’nin bölgedeki stratejik konumunun, başarılı siyasetinin farkındalar. Elhamdulillah AK Parti diplomaside tarih yazıyor” dedi.

“AK Parti Belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir”

Sözlerine devam eden başkan Seymen, “Genel siyasette durum böyleyken yerelde de vatandaşlarımızın yanında olmaya önem veriyoruz. Pandemi koşulları neticesinde sıkıntı yaşayan esnaflarımızın imdadına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın yetişti. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek esnafımıza destek paketlerini açıkladı. Böylece durumunu belgeleyen esnaflarımıza Ocak-Şubat-Mart aylarında 1000 er liralık yardımlar yapılacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin kiracısı esnaflardan kira alınmayacak veya erteleme uygulanacak. Zor günde vatandaşlarının yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyemizde de çalışmalar ummalı bir şekilde devam ediyor. Kısıtlamaların olduğu günlerde yol yapım tadilat işlerinin yanı sıra caddelerimiz mahallelerimiz dezenfekte ediliyor. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’de çalışmaları başında takip ediyor. Belediyemizin tüm birimleri mesai mefhumu gözetmeden Gölcük halkının refahı için çalışıyor. AK Parti Belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir. Hiçbir nifak bizi hizmet etmekten alıkoyamaz” dedi.

“Şu ana kadar 2 bin civarında vatandaşımızı aradık”

İlçe teşkilatımızda çalışmalarımız pandemi koşullarında devam ediyor. Toplantılarımız büyük salonlarda veya video konferans yöntemleriyle gerçekleştiriyoruz. Kurduğumuz Gönül Köprüsü komisyonu ile pozitif vakalı veya temaslı olarak karantinada bulunan hemşerilerimizi arıyor, hatırlarını soruyoruz. Bir talepleri olması durumunda ilgili kuruluşlara bildiriyor, takibini yapıyoruz. Şu ana kadar 2 bin civarında vatandaşımızı aradık. Pandemi süreci devam ettikçe Gönül Köprüsü komisyonumuz çalışmalarına devam edecek. Gençlik Kollarımızda da bir atama süreci yaşadık. Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızla yapılan istişareler sonucunda Tarık Karayel kardeşimiz görevine devam edecek. Gölcük gençliğine ve partimize hayırlı olsun. Tarık kardeşimiz başarılı çalışmalarına inşallah devam edecek. Güçlü bir yönetim oluşturarak Recep Tayyip Erdoğan’a omuz vermeye çalışacak. Gençlik Kollarımızda çalışmak isteyen kardeşlerimiz için başvuruları online sistem üzerinden alıyoruz. Facebook üzerinden İlçe Teşkilatımızın ve şahsımın Facebook adreslerinden başvuru formunu yayınlıyoruz. Bizlerle birlikte olmak isteyen genç kardeşlerimiz oradan başvuru yapabilirler” dedi.

“Son alınan kısıtlama tedbirlerinden sonra çok şükür yüzde 30 luk bir vaka azalması yaşıyoruz”

Başkan Seymen son olarak, “Pandemiden en çok etkilenen şehirler arasında Kocaeli yer alıyor. Son alınan kısıtlama tedbirlerinden sonra çok şükür yüzde 30’luk bir vaka azalması yaşıyoruz. Bunun doğrultusunda yoğun bakım ve servis doluluk oranlarımız da azalıyor. Sözlerime son verirken hemşehrilerimden istirhamım sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmamızdır. Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına ve kısıtlama kurallarına lütfen uyalım, ev ziyaretlerimizi erteleyelim. Sağlıklı, bereketli günler diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.