DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Balık fiyatları rekora koşuyor HAMSİ 40, ÇİNEKOP 60 LİRA

Kış aylarında sofraların baş tacı olan balık rekor üstüne rekor kırıyor. Balık denilince ilk akla gelen hamsi dün tezgahlarda 40 liradan yer alırken çinekop 60 liradan satışa çıktı. Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecisi Mehmet Ali Kurtuluş, denizlerden bol balık çıkmasıyla fiyatların düşmesini ümit ettiklerini ifade etti.

“Balık fiyatları o gün denizden çıkan balığa göre değişiyor”

Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecisi Mehmet Ali Kurtuluş yaptığı açıklamada,  bugün hava şartlarından dolayı balık fiyatları biraz yükseldi. Dün hamsi 30 lirayken bugün 40’a çinekop ise 50 liradan 60 liraya yükseldi. Balık fiyatları o gün denizden çıkan balığa göre değiştiği için bugün biraz yüksek ama yarın ne olacağını bilemiyoruz. Balık tamamen kısmet işi ve deniz bol balık verdiği zaman fiyatlarımızda ona göre düşüyor. Tabi ki bizimde temennimiz balık fiyatlarının düşmesi yönünde .

Ev ve iş yerlerine paket servis devam ediyor

Rizeli Kardeşler Balık lokantası olarak pandemi nedeniyle restorant kısmımız kapatıldı. Fakat  her türlü balık çeşidimizi Karadeniz usulü tava ve ızgara olarak ev ve iş yerlerine teslim ediyoruz. Ayrıca balık olarakta ev ve iş yerlerine paket servisimiz bulunmaktadır. Balık Ekmekte isteğe bağlı hamsi ya da ithal uskumru ile hazırlıyoruz.  Bu zor dönemde müşterilerimizi mahrum etmemek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşlerde balık fiyatları;

Hamsi 40 lira,  istavrit 35 lira,   çinekop 60 lira,   Karadeniz tekir 40 lira,   barbun 65 lira,  levrek 60 lira,   çupra 45 lira,   mezgit 30 lira,  turna mezgit 70 lira,   zargana 40 lira,   sarı kanat 70 lira,  Karadeniz somon 35 lira,  Norveç Somon 80 lira,    dil balığı 50 lira,   kalkan 130 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.