DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskele’de Kışın da Kalıcı ve Süratli İşler

Başiskele’de Kışın da Kalıcı ve Süratli İşler

Başiskele’de vatandaşların rahat bir şekilde seyahat edebilmesi için yol konforunun yüksek seviyede tutulması için yoğun tempoda çalışan Başiskele Belediyesi üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçeye konforlu ve güvenli yeni yollar kazandırılıyor

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerin üst yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonu dahil her gün yol yapım ve onarım çalışmalarını vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde sürdüren ekipler, ilçeye konforlu ve güvenli yeni yollar kazandırıyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ettiler

İlçe genelde çeşitli nedenlerle bozulan ve kazılan yolların bakım ve onarımını da gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni açılan imar yollarının alt yapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapı çalışmalarını da ivedilikle yapıyor. Bu kapsamda ekipler, son olarak Damlar Mahallesi Selimoğlu Sokak, Alacahan Sokak ve Bilici Sokak’ta kilitli parke yol çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Körfez Mahallesi Seyfi Sokak’taki parke yol yapım çalışmalarını da geçen günlerde tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Başiskele Belediyesi’nin kalıcı, estetik, süratli ve güzel işlerinden çok memnun olan Başiskeleliler, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.