DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Büyükakın, ‘’Şehrimiz bizlerin ortak sevdasıdır’’

Başkan Büyükakın, İzmit Fuar alanında bulunan ve Millet Bahçesi projesinden dolayı eski Mannesman Fabrika bölgesine taşınan Zabıta ve Ulaşım dairelerinin yeni binalarını gezerek çalışanlarla hasbihal etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Fuar alanında bulunan ve Millet Bahçesi projesinden dolayı eski Mannesman Fabrika bölgesine taşınan Zabıta ve Ulaşım Dairelerinin yeni binalarını gezerek çalışanlarla hasbihal etti. Personellerle yakından ilgilenen ve pandemi dönemi başta olmak üzere büyük emek ve gayretle Kocaelilere hizmet eden çalışanlara teşekkür eden Başkan Büyükakın’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, daire başkanları Arif Usta ve Ahmet Çelebide eşlik etti. Tüm birimleri tek tek gezen Başkan Büyükakın, “Milletimize hizmetkar olan bizler, halkımıza 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermeyi hep birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemiz ve şehrimiz, bizlerin ortak sevdası, geleceğidir. Biz millete hizmet yolunda asla tökezlemeden, duraksamadan ve hep birlikte çalışarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

“ESERLERİMİZLE HALKIMIZIN YAŞAMINA DEĞER KATIYORUZ”

Ulaşım ve Zabıta personelleriyle hizmet kalitesinin artmasına dönük öneri ve fikirlerini de alan Başkan Büyükakın, daire başkanları ve müdürlerden yapılan tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çok büyük bir aile olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, “Aziz hemşerilerimize hizmet için bir sözümüz var. Bu sözümüzün gereği vatandaşımızın her daim yanlarında oluyor, eserlerimizle halkımızın yaşamına değer katıyoruz. İşte bu büyük aile, vatandaşlarımızın mutlu olması için elinden gelenin fazlasını yapıyor, yapmayı da sürdürecektir. Çalışacağız, hiç yorulmadan her alanda çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, engellilerimizin ve tüm insanımızın derdiyle dertleneceğiz. Eksiklikleri çözmek için hep birlikte elimizden gelenin çok daha fazlasıyla bu aziz milletimizin yanında olacağız” şeklinde konuştu.

“HER ALANDAKİ HİZMETLERİMİZLE HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Gece gündüz demeden vatandaşın tüm talepleriyle ilgilenen Zabıta ve Ulaşım çalışanlarına ortaya koydukları tüm hizmetler için teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Hemşerilerimiz bize güvenerek bu çok önemli göreve getirdi. Bu güvenin sorumluluğunu her birinizin taşıdığını da biliyorum. Kocaeli’nin gerek altyapısı gerek üstyapısı olmak üzere, sağlık, sosyal, spor, ulaşım her alandaki hizmetlerimizle halkımızın yanındayız, yanında olmayı da çalışanlarımızla sürdüreceğiz” ifadelerini sarf etti. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.