DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Özlü, Başiskele’nin gençlerine yatırım yapıyor

Başiskele’de spora, sporcuya ve gençlere büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede spora desteğini devam ettiriyor.

Kocaeli’de ilçe belediyeleri arasında Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nü ilk kuran vizyoner bakış açısıyla Başkan Özlü, her spor dalından gençlerle sık sık bir araya geliyor ve spor etkinliklerine hem öncülük ediyor, hem de fırsat buldukça etkinliklere katılıyor. Sporu ve sporcuyu önemseyen bakış açısıyla Başkan Özlü, kentteki spor yatırımlarına da destek veriyor.

İlçenin güzide kulüplerinden Bahçecik Spor Kulübü için Başiskele Belediyesi tarafından geçen aylarda yapımına başlanan spor tesisindeki inşaat çalışmalarını Başkan M. Yasin Özlü yakından ve yerinde takip etmeye devam ediyor. İncelemeler sırasında çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Özlü, tesisle ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı M.Yasin Özlü, “Başiskelemizin başarılı ve güzide kulüplerinden Bahçecik Spor Kulübümüzün tesislerini tamamen yeniliyoruz. Bahçecik gençliğine ve kulübümüze yaraşır bir tesis olması için çalışıyoruz. Şu anda Bahçecik Stadı’na soyunma odaları ve sosyal tesis inşaatımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki bahar aylarında inşaatın bitimiyle Bahçecik halkımıza, gençlerimize ve kulübümüze yepyeni ve modern bir tesis kazandırmış olacağız.” dedi.   

TOPLAMDA 300 METREKARE MODERN TESİS

Bahçecik Spor Kulübü’ne yakışır Bahçecik Stadı yanında 300 metrekare alan üzerinde inşaa edilen modern tesiste, başkan ve yönetim odası, eğitim salonu, 4 soyunma odası, revir, hakem odası, malzeme odası, çamaşır odası, duşlar ve WC’ler yer alacak.

BAŞKAN ÖZLÜ GENÇLERLE PENALTI YARIŞI YAPTI

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Bahçecik Spor Kulübü’nün yeni tesisinde yürütülen çalışmaları inceledikten sonra, sahada futbol oynayan gençlerin yanına giderek, onlarla penaltı yarışı yaptı. Kaledeki kurtarışlarıyla ve penaltı atışlarındaki ustalığıyla yeşil sahalardaki hünerlerini de sergileyen Başkan Özlü, genç kardeşleriyle eğlenceli vakit geçirdi.

Günün anısına gençlerle fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Özlü, uzun süre gençlerle sohbet ederek kardeşlerinin istek, talep ve önerilerini de dinledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.