DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Yıldızlı’dan su kesintisine tepki “BUGÜNE KADAR AKLINIZ NEREDEYDİ?”

Başkan Yıldızlı’dan su kesintisine tepki “BUGÜNE KADAR AKLINIZ NEREDEYDİ?”

Başkan Yıldızlı’dan su kesintisine tepki

“BUGÜNE KADAR AKLINIZ NEREDEYDİ?”

TCDD’nin Yuvacık’taki çalışması sebebi ile İSU’nun Kandıra dışındaki Kocaeli’deki tüm ilçelerde 28-30 Aralık tarihleri arasında 48 saat boyunca su kesintisinin yaşanacağını duyurmasına tepkiler büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı da pandemi sürecinde böyle bir kesintinin yaşanmasına “Bugüne kadar aklınız neredeydi” şeklindeki sözleriyle tepki gösterdi.

“Derhal bu yanlıştan dönün”

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülen söz konusu çalışmanın uzun süredir ertelendiğini ifade eden Başkan Yıldızlı, “İSU Genel Müdürü Ali Sağlık bugünkü su kesintisi hakkında yaptığı duyuruda Gebze Köseköy hattı üzerinde ihtiyaç duyulan 3. ve 4. Peronların yapım çalışmasının Yuvacık’tan gelen ana isale hattı üzerinden geçecek olması sebebi mecburi bir taşımanın yapılacağını söyledi. Ancak tüm kent kamuoyu biliyor ki bu işlem yıllardır seçim dönemi vs. denilerek ertelenmekteydi. Halkı düşünmeyerek yine kolları sıvayanlar koronavirüs salgınının pik yaptığı, önlemlerin arttırıldığı ve hijyenin en önemli olduğu bir dönemde 2 gün boyunca suyu keserek hat taşıma kararı aldı. Bugüne kadar aklınız neredeydi? Derhal bu yanlıştan dönün. Böyle bir süreçte kendi keyfinizce sürekli olarak ertelediğiniz taşıma işini pandemi dönemine getirip, sadece ‘önlem alın’ diyerek Kocaeli halkını susuz bırakamazsınız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.