DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Büyükşehir Belediyesi esnaf destek paketinde değişikliğe gitti BAŞKAN KOCAMAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi esnaf destek paketinde değişikliğe gitti

BAŞKAN KOCAMAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan ve iş yeri kapanan ya da kısıtlanan esnafa Ocak-Şubat ve Mart aylarında verilecek olan Bin Liralık destek için istenilen Muhtarlıktan alınacak fakirlik belgesinin istenmediğini açıklandı. Başkan Kocaman esnafı zor durumda bırakan bu maddenin kaldırılmış olmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Fakirlik belgesi istenmeyecek

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından iş yeri kapanan ya da kısıtlandığı için maddi sıkıntı içinde olan esnaflara Ocak- Şubat ve Mart aylarında biner Liralık destek verileceği açıklanmış ve esnaflardan başvuru için muhtarlıktan fakirlik belgesi alınması istenmişti. Bu durum birçok esnaf tarafından hoş karşılanmamıştı. Başta Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman olmak üzere yapılan uyarılar nihayetinde  bu madde çıkarıldı.

Başkan Büyükakın’a teşekkür etti

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Kocaman, “ İlk gün itibariyle uygun görmeyip uyarı yaptığımız hususta doğru olan konumda bizlere her daim beraber olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a düzeltme için Esnaf ve Sanatkarlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.