DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Coronavirüs’e yakalanan Nedim Zorlu’nun tedavisine HASTANEDE DEVAM EDİLECEK

Coronavirüs’e yakalanan Nedim Zorlu’nun tedavisine HASTANEDE DEVAM EDİLECEK

Coronavirüs’e yakalanan Nedim Zorlu’nun tedavisine

HASTANEDE DEVAM EDİLECEK

Coronavirüs tedavisi gören Gölcük’ün tanınan ve sevilen isimlerinden  Nedim Zorlu’nun tedavisine hastanede devam edileceği açıklandı.  

İlçemizin tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Nedim Zorlu bir süre önce Cotonavirüse yakalanmış ve evinde tedavi görmeye başlamıştı. Bir haftadır evinde tedavi gören Nedim Zorlu geçtiğimiz gün hastaneye yatırıldı ve tedavisine hastanede devam edilmeye başlandı.

“Telefon görüşmesi yapamıyorum”

Tedavisine hastanede devam edecek olan Nedim Zorlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “ Selamın Aleyküm dostlarım bir haftadır Covid ile mücadelemin sonunda dün hastahaneye yatırıldım. Hastahanede tedavimin ilk günü, çok iyi ilgileniyorlar. Allaha şükür ki, bir haftadır dünden daha iyiyim diyebileceğim ilk günüm. Ama hala telefon görüşmesi yapamıyorum, nefes darlığı, yoğun öksürük ve halsizlik hissinden dolayı. Bu süreçte arayan mesaj atan dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Gölcük Haber Gazetesi adına, Zorlu’ya ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.