DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derbent yolları modernleşiyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesi Derbent bölgesindeki Fatih ve Doğukan Caddeleri’nde 1800 metre asfaltlama çalışması yapıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesi Derbent bölgesindeki iki önemli caddede yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları yapıldı. Toplu taşıma güzergahı olan Derbent Fatih ve Doğukan Caddeleri’nde 1800 metre asfalt serimi yapıldı. Böylece iki cadde daha konforlu ve güvenli hale getirildi.

İKİ ÖNEMLİ GÜZERGAH

Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki tüm noktalardaki yolları daha modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kartepe İlçesi Derbent mevkiinde önemli bir güzergahta bulunan caddelerde yol çalışmaları gerçekleştirildi.

FATİH CADDESİ

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Fatih Caddesi’nde asfaltı sağlamlaştırmak için yolun temelini teşkil eden 1400 ton pilent mix temel serimi yaptı.Bu işlemin ardından caddeye serilecek 1800 ton asfaltla Fatih Caddesi daha konforlu ve güvenli hale getirilecek. Fatih Caddesi’nin bozuk olan önceki yolu Tramer makinesi ile kazındı. Kazınan yola pilent mix temel serimi yapan ekipler caddeyi asfaltlayarak üst yapıyı tamamlayacak.

DOĞUKAN CADDESİ

Derbent Doğukan Caddesi’nde ise üst yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, caddeye 2800 ton pilent mix temel, 1400 ton da asfalt serimi yaptı. Doğukan Caddesi, kaldırım parke bordürü çalışmalarının da tamamlanmasıyla yepyeni bir çehreye kavuşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.