DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK BEŞİR DERNEĞİ VE KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ORGANİZASYONU

GÖLCÜK BEŞİR DERNEĞİ VE KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ORGANİZASYONU

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Semerkand Gölcük ve Kızılay ile ortaklaşa organize edilen kan bağışı kampanyası, kan stoklarında meydana gelen azalma nedeniyleGölcük Semerkand Derneğinde gerçekleşti.

Gerçekleşen organizasyona vatandaşlar Corona günlerinde büyük ilgi gösterdi

Türk Kızılayı Gölcük Başkanı Orhan Barış ve Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşen organizasyona vatandaşlar Corona günlerinde büyük ilgi gösterdi. Türk Kızılay Gölcük başkanı Orhan Barış yaptığı açıklamada kan bağışı çağrılarına büyük bir desteğin geldiğini, kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızla organize edilen bu tip organizasyonlarda kan bağışlarının direkt can kurtarmaya yönelik olduğu için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Vatandaşlarımızı bu kıymetli bağıştan kendilerini alıkoymamalarını dilediğini, her türlü tedbirlerin alındığını ve insanların yardımlarını beklediğini aktardı.

Kan bağışında bulunanlara teşekkür ettiler

Beşir Derneği Gölcük temsilcisi Abdulragıp Yılmaz ise; “ Acil durumlarda biz dernek olarak her zaman her koşulda Türk Kızılay’ının yanındayız. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle kan stokları azalmaktadır. Daha öncede birlikte kan bağışı organizasyonları düzenledik. Bu zor günlerinde her gün binlerce kişi hayatını kaybedebiliyor. Bunun önüne geçebilmek için hem biz derneklere hemde vatandaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Kan bağışı, bir sosyal sorumluluk olup, bir gün herkesin kana ihtiyaç duyacağı unutulmaması gereken bir gerçektir. Bu nedenle bu organizasyona büyük duyarlılıkla destek veren Gölcük halkımızdan Allah razı olsun. Ayrıca bu organizasyonda bize destek sağlayan Semerkand Gölcük Derneği’ne de bilhassa teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.