DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK SANAYİ CAMİSİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

GÖLCÜK SANAYİ CAMİSİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer devam eden Yeni Sanayi Camisi’nin inşaatını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

CAMİ İNŞAATI SÜRÜYOR

Ana kubbesinin kedi yolu ve küçük kubbelerinin betonu dökülürken, ana kubbenin iskelesi de tamamlandı. İki hafta içinde de ana kubbenin betonu dökülecek. Caminin; 445 m2 net iç alanı, 235 m2 de mahfil alanı olacak. Camide ayrıca; 105 m2 çok amaçlı salon, bay ve bayan şadırvanlar yer alacak.

ANA KUBBENİN İSKELETİ TAMAM

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Sanayi Camisi’nin ana kubbesinin kedi yolu ve küçük kubbelerinin betonunu döktük. Ana kubbenin iskelesi de tamamlandı. İnşallah 2 hafta sonra da ana kubbenin betonunu dökeceğiz. Allah en kısa zamanda ve kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.