DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Yılbaşı biletlerini kapış kapış aldı HAYALLER ÇOK BÜYÜK

Coronavirüsün gölgesinde geçen 2020 yılını yarın akşam uğurluyoruz. Milyonlarca vatandaş 2020 yılında yaşanan pandemi sürecinden olumsuz etkilendi. Bu yıl büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlendi. Tam bilet 100, yarım bilet 50 ve çeyrek bilet 25 TL’den satılıyor.  Büyük ikramiye yarın akşam çekilecek. Gölcük’te milli piyango biletleri tabir-i caizse kapış kapış satılırken, Gölcüklüler en çok çeyrek bilete ilgi gösterdi.

Büyük ikramiye 100 milyon TL

Yılbaşı büyük ikramiyesi 100 milyon TL ekonomik olarak zor süreçten geçtiğimiz bugünlerde milyonlarca vatandaşın hayalini süslüyor. İlçemizde vatandaşlar milli piyango bayilerine yoğun ilgi gösteriyor. Yarın akşam çekilişi yapılacak olan Milli Piyangonun büyük ikramiyesi vatandaşların hayallerini süslüyor.

‘En çok ilgi çeyrek bilete’

Milli Piyango Bayiliğini yapan Hakan Çelik, Gölcük’te satışların yoğun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ‘Gölcük halkı Milli Piyango biletlerine şu saate kadar yoğun ilgi gösterdi. Biletlerde hiçbir sıkıntı yok. Şu ana kadar çeyrek bilete ilgi çok daha yoğun oldu. Büyük ikramiye de rakamlar büyüdükçe, vatandaşın da hayalleri artıyor’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.