DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor teknik direktör arayışına devam ediyor 4 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

Gölcükspor teknik direktör arayışına devam ediyor

3 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’da teknik direktör bilmecesi sürüyor. Kulislerde 4 adayın ismi dolaşırken, Adil Kuru’nun ilk yarıyı takımın başında bitirme ihtimali de yüksek gözüküyor.

Gölcükspor’da teknik direktör bilmecesi devam ediyor

Tunahan Akdoğan’ın ayrılmasından sonra göreve kimin geleceği merak edilen temsilcimiz Gölcükspor’da teknik direktör bilmecesi devam ediyor. Daha önce Ali Asım Balkaya ve Selahattin Algun Erdem isimlerinin gündeme geldiği temsilcimizde Ümit Metin Yıldız, Cem Baki, ve İlker Erdem listede yer alan diğer teknik adamlar olarak ön plana çıkıyor. Yönetim ile ilk görüşmesinden sonuç çıkmayan Ali Asım Balkaya’da adaylar arasında yer alıyor.

Kuru’nu devam edip etmemesi Elazığ Karakoçan maçından çıkacak sonuca göre belli olacak

Gölcükspor’da Tunahan Akdoğan’ın ayrılmasının ardından iç sahadaki Esenler Erok maçına takımı hazırlayan teknik direktör Adil Kuru, bugün oynanacak olan Elazığ Karakoçan maçından çıkacak sonuca göre takımın başında ligin ilk yarısını tamamlayabilir. Kongre için valilikten özel izin isteyen yönetim kurulunun bir kısmı bu sürecin Adil Kuru ile geçilmesinden yana fikir bildiriyor. Başkan  Çardak, teknik direktör seçiminde aceleci olmayacaklarını söylemişti.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.