DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor’lu futbolculara Yalova galibiyetinden sonra 3000 TL GALİBİYET PRİMİ VERİLDİ

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor haftalardır hasret kaldığı üç puana Yalovaspor karşısında Barış Şen’in attığı tek golle son verdi. Kritik Yalovaspor maçını 1-0 kazanan Gölcüksporlu futbolculara kırmızı-siyahlı yönetim 3000 TL galibiyet primi verdi.

Prim büyük moral oldu

Gölcük Şehir Stadı’nda oynanan Yalovaspor maçının ardından Kırmızı Siyahlı futbolcular galibiyet nedeni ile büyük sevinç yaşadı. Gölcükspor ikinci Başkanı Ahmet Arık maçın ardından yaptığı açıklamada ”Yalovaspor karşısında üç puan kazanan tüm futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Galibiyet sevinci yaşayan futbolcularımıza sponsorlarımız Aykanat Gıda İnşaat Limited şirket ortakları Dursun Keleş ve Ahmet Aykanat’a teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak futbolcularımıza 1000 TL ve sponsorlarımızın desteği ile 2000 TL ve toplamda 3000 TL vererek galibiyeti ödüllendirdik. İnşallah Cizre deplasmanında galibiyetle döneriz ve inandığımız futbolcularımıza yine hak ettikleri gibi sürpriz bir prim ile ödüllendireceğiz” dedi.

Çarşamba günü Cizre deplasmanı var

Kırmızı Siyahlılar, Çarşamba günü Cizre deplasmanı için yola çıkacak. Temsilcimiz Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan 11.40 uçağı ile Şırnak’a gidecek ve Dicle Otel’de konaklayacak. Maçın ardından Kırmızı Siyahlılar Diyarbakır Havalimanı’ndan 22.35 uçağı ile şehre dönecek. Kırmızı Siyahlılar Cizre karşılaşmasında da 3 puan alabilmek için büyük mücadele verecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.