DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklı Sahili’nde bulunan Saat kulesini yaktılar

İlçemizin denize açılan penceresi olan  Kavaklı Sahili’nde deprem sonrası yapılan ve Sahilinin simgesi olan  saat kulesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından  yakılan ateş panik’e sebep oldu.

İtfaiye kısa sürede müdahale etti

Edinilen bilgi ve iddialara göre Kavaklı sahilinde Gölcük Belediyesi tarafından yapılan saat kulesinin kapısı ve pencereleri açık olmasını fırsat bilen kişi veya kişilerce saat kulesinin içinde ateş yaktılar. Çevredeki vatandaşların dumanı fark etmesi üzerine 112 acil çağrı merkezine haber verdiler. Olay yerine kısa sürede 110 itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Gölcük itfaiye ekipleri saat kulesi içinde yakılan ateşi söndürdü.

Saat kulesine bakım yapılması isteniyor


Kavaklı sahilindeki esnaf ve vatandaşlar ise uzun zamandır atıl bir vaziyette olan saat kulesinin içerisinin pislik içerisinde olmasından ve bazı kişilerin içeriye girerek çevreye rahatsızlık verdiklerini dile getirirken bu saat kulesinin ya yeniden yapılmasını ya da kaldırılmasını istediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.