DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kızılay Gölcük Şubesi’nden Fırıncılara Teşekkür Belgesi ‘DESTEĞİNİZİ UNUTMAYACAĞIZ’

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi kendilerine destekte bulunan Fırıncılara teşekkür belgesi vererek, destekleri için teşekkür etti.

Kızılay’a destekte bulunmuşlardı

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi Kızılay Gölcük şubesine destekte bulunan Fırıncılara teşekkür belgesi vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kendilerine destekte bulunan fırıncı esnafına verilen teşekkür belgesinin devamı Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.

‘Birlik ve beraberliğimiz, her zaman örnek oluşturuyor’

Başkan Barış, “Geride bıraktığımız Ramazan ayında, ihtiyaç sahiplerine her gün pide servisinde bulunduk. Bunu tüm ekiplerimizle zevkle yaptık. Ramazan ayında pidesiz ev kalmasın dedik, fırıncı esnafımıza bu konuyu paylaştık ve onlar da bizlere oldukça sıcak davrandı. Nihayetinde tüm ihtiyaç sahiplerine pidelerini her gün götürdük. Bizlere desteklerini esirgemeyen fırıncı esnafımıza da teşekkür belgelerini vermek için kendilerini ziyaret ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz, her zaman örnek oluşturuyor. Bir kez daha tüm fırıncılarımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler temennilerimizi iletiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.