DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor kupa maçında Gaziantepspor’a 3-2 yenildi MÜCADELEMİZLE TAKDİR TOPLADIK

Müzesinde 2 Kupa bulunan Kocaelispor’un bu sezondaki Türkiye Kupası macerası, dün Gaziantep’te sona erdi. Yeşil-Siyahlı takımımız, Süper Ligin güçlü ekibi Gaziantep F.K.’ya 3-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na 5 inci turda veda etti. Temsilcimizin oyundaki mücadelesi herkes tarafından takdirle karşılandı.

Çok iyi oynadık

26 Kasım’dan bu yana resmi maç oynamayan temsilcimiz Kocaelispor, Gaziantep önünde maça çok dikkatli başladı. Ev sahibinin maçın başlarındaki ataklarını başarıyla durduran Yeşil-Siyahlılar, 18 inci dakikada geliştirdiği kontra atakta Bahattin Köse’nin çok şık golüyle öne geçti.

88’de durumu 3-2’ye getirdik ama yetmedi

Ev sahibi Gaziantep, 39 uncu dakikada beraberlik golünü attı. Maçın ilk yarısı 1-1 sone erdi. İkinci yarıda Gaziantep as futbolcularını da sahaya sürdü. Kocaelispor çok net pozisyonları değerlendiremedi. Orta saha mücadelesi şeklinde devam eden maçta Gaziantep takımı 65 ve 81 inci dakikalarda attığı gollerle maçı 3-1 öne geçti. 88 inci dakikada Talha’nın attığı golle skor 3-2 olsa da, turu ev sahibi takım geçti.

Kupada çok iyi maçlar çıkardık

Kocaelispor, bu sezon Türkiye Kupası macerasını noktaladı. Ancak önce Süper Lig ekibi Ankaragücü’nü ardından 1 inci Lig takımı Keçiörengücü’nü kendi sahalarında yenip, eleyen bir takım olarak ve bu turda da Gaziantep’e korkulu rüyalar gördürerek kupayı veda ederken, hala Türk futbolunda Kocaelispor gerçeğinin bulunduğunu da Türkiye’ye gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.