DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kurtuluş, “Gölcük’te balığa yoğun ilgi var”

Kurtuluş, “Gölcük’te balığa yoğun ilgi var”

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt kısmında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası İşletmecisi Emrah Kurtuluş balık piyasası hakkında bilgi verdi. Kurtuluş, balık fiyatlarının mevsimine göre normal olduğunu ifade ederek Gölcük’te Balığa ilginin oldukça yoğun olduğunu ifade etti.

“Hamsi fiyatının düşmesini bekliyoruz”

Rizeli Kardeşler Balık Lokantası işletmecisi Emrah Kurtuluş yaptığı açıklamada, “Bbalık fiyatları bu aylarda mevsimine göre normal.  Sadece hamsi bu aralar biraz az çıktığı için yüksek. Oda günü gününü tutmuyor.  Son zamanlarda hamsiden ziyade çinekop daha bol çıkıyor. Geçen seneye oranla bu sene çinekop daha bol ve uygun diyebiliriz . Geçen sene çinekop fiyatları 70 liranın altına inmemişti. Bu sene 50 -60 civarında seyrediyor.  Uzun süredir de 50 lirada satılıyor. Bunun dışında istavrit yine aynı 30-35 fiyat aralığında seyrediyor. Bu sene sadece hamsi biraz değişkenlik gösteriyor. Hamsi günlük çıktığı miktara ve iriliğine göre fiyatı değişebiliyor. İlerleyen günlerde hamsinin daha da bol çıkması ile fiyatının d düşmesini bekliyoruz” dedi.

Hafta sonu hem çiğ hem de pişmiş paket servis hizmeti sunuyorlar

Kurtuluş sözlerinin devamında, “ Balığa özellikle son zamanlar da havaların soğumasıyla  ilgi oldukça arttı.  Rizeli Kardeşler olarak hafta sonu sokağa çıkma yasağında müşterilerimizi mağdur etmemek için hem çiğ hem de pişmiş olarak servis hizmetimiz mevcut . 0262 412 07 75 ve 0262 413 13 53 No’lu telefondan sipariş verebilirler. Hafta içi ise pişmiş olarak gel al ve paket servis hizmeti devam ediyor” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları

Hamsi 40 lira,  istavrit 35 lira,   çinekop 50 lira,   Zargana 35 lira,  levrek 60 lira,   barbun 60 lira,   uskumru 50 lira,   barbun 40 lira,  sarıkanat 70 lira,   çupra 45 lira,   Norveç somon 80 lira,  Karadeniz somon 35 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.