DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır “TEDBİRLERE HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA UYALIM”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır yaptığı açıklamada, “ Yeni yasakların coronavirüsün yayılmasını engelleyeceğini düşünüyoruz. Tedbirlere her zamankinden daha fazla uyalım” dedi.

“Yeni yasaklara daha çok uymalıyız”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır yaptığı açıklamada, “Son dönemlerde ülkenin yeniden bir numaralı gündemi olan salgın sürecinde Kocaeli ilk sıralarda yerini aldı. Bu durumu değiştirmek, sadece devletin aldığı tedbirlerle mümkün gözükmüyor. Milletimizin sağlık sisteminin ayakta kalmasını sağlamak adına devletin aldığı tedbirlere desteği önem arz etmektedir. Sağlık çalışanlarımızın bu sürecin başından beri verdiği canı pahasına mücadeleye saygı duyulması ve bireysel tedbir alarak destek verilmesi önem arz etmektedir. Ülkemizin virüs ile de siyasi hesaplarla bu virüsten medet umanlarla da mücadelede başarılı olacağına inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu yeni yasakların coronavirüsün yayılımını engelleme konusunda etkili olacağını ümit ediyoruz” dedi.

“Siyasetin önü de sonu da halktır”

Son dönemlerde, ülkeyi dışarıdan kuşatmaya çalışanlar  içeriden de destek almaya başladığını ifade eden Başkan Çakır, “ Muhalefetin tüm söylemlerinde tek elden çıkmış gibi hareket etmesi dikkat çekicidir. HDP’nin de içinde olduğu anayasa çalışmaları içeriği itibari ile ülkenin altına dinamit koyma çabasıdır. CHP’li bir vekilin şanlı ordumuza yönelik sözleri anlık bir gafletin mi ürünüdür yoksa büyük bir planın parçası mıdır ? Ülkenin sinir uçlarına küçük dokunuşlarla ne hedefleniyor. Tank palete sahip çıkma görüntüsü verenler, kendi içlerindeki milli gururumuz SIHA lara saldıranlara tek kelime etmemelerini görmediğimizi mi zannediyorlar. Muhalefetin sözcülerinin son dönemlerde her fırsatta ülkeyi ABD ve AB ye şikayet ediyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Milletten umudunu kesenler demokrasi talebine gizledikleri umutlarını nereye bağlamaktadır. Siyasetin önü de sonu da halktır, bir talebiniz varsa BIDEN ya da MACRON’ a değil derdinizi halka anlatın.

“Türkiye’ nin desteği Karabağ’ ın kurtarılmasını sağlamıştır”

Başkan çakır son olarak, “Bu milletin kuşatma çabalarını içerden de dışarıdan da olsa yaracak iradesi vardır. Bunu herkes bilmelidir. Türkiye’ nin Suriye’ de , Libya’ da Akdeniz de ne işi olduğunu sorgulayanlar, bizi şaşırtmadılar Azerbaycan’a desteğimizi de sorguladılar. Emperyalist batılı devletlerin nerede ve neden olduğunu bir kez bile sorgulamayan bu şahıslara rağmen Türkiye’ nin desteği Karabağ’ ın kurtarılmasını sağlamıştır.  Bundan sonrası herkes bilmelidir ki Türkiye güçlü ise Suriye’de çocuklar başlarına bomba yağacak diye korkmadan uyur, Libya’da sular durulur, Karabağ yeniden Azerbaycan olur. Türk devleti var olsun ve daim olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.