DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASI’NI KUTLADI

MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASI’NI KUTLADI

İlçemizde geçtiğimiz Haziran ayında hizmet vermeye başlayan Değirmendere Limon Ağacı  Anaokulu’nun minik öğrencileri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı kutladı. 

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında Değirmendere Atatürk Mahallesi, Sabiha Gökçen Caddesi, Buket SK. No:9 adresinde hizmet vermekte olan Değirmendere Limon Ağacı  Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri  Esra Kumru, Merve Önbaş, Sena Burnaz, Ceyda Dalar ve Aleyna Kocaman eşliğinde evlerinden getirdikleri birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemini öğretmenlerinin rehberliğinde yaptıkları etkinliklerle öğrenen minikler, yapılan etkinliklerle aralarındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirdiler.

Kumru, “Oldukça eğlenceli ve eğitici bir gün geçirdik”

Değirmendere Limon Ağacı Kurucu Müdürü Esra Kumru gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında yaptığı açıklamada,”Çocukların yerli malının önemini kavraması için her yıl Aralık ayı içinde kutlanan “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” bizde öğrencilerimizle birlikte kutlamak istedik. Okulumuzda öğrencilerimize, Türkiye’de üretilen ürünleri kullanmanın önemini anlatmak, amacıyla böyle bir kutlama yaptık. Her öğrenci şiir okudu, Türkiye’de üretilen ürünleri tanıdı. Türkiye’de üretilen ürünlerin barkod numarasını, logosunu öğrendiler. O gün ailelerinin yaptığı yiyecekleri yiyip içtiler. Oldukça eğlenceli ve eğitici bir gün geçirdik. Öğrencilerimize ayrıca Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen yerli ürünlerden seçilmesinin önemini anlattık” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.