DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SAVDES-SEN Finans Evim Gölcük Şubesi ile protokol imzaladı

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Başkanlığı üyeleri için Gölcük’te geçtiğimiz Eylül ayında hizmete giren FinansEvim Gölcük Şubesi ile protokol imzaladı.

SAVDES-SEN üyeleri için çalışmaya devam ediyor

Çalışmalarına aralıksız devam eden Finans Evim Gölcük Şubesi ve Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası Kocaeli Bölge Başkanlığı (SAVDES SEN)ile protokol anlaşması imzaladı.

Üyeler faizsiz ve indirimli şekilde konut ve araç almanın avantajına sahip olacaklar

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası Kocaeli Bölge Başkanlığı (SAVDES-SEN) üyelerine Araç katılım bedellerinde: %15, Konut katılım bedellerinde:%20 indirim yapılacağını açıkladı. Bu anlaşma ile SAVDES-SEN Kocaeli Şubesi üyeleri faydalanacak. Böylece gerek faiz hassasiyeti olan kişiler, gerekse faiz maliyetine girmek istemeyen sendika üyeleri bu anlaşma ile faizsiz ve indirimli şekilde konut ve araç almanın avantajına sahip olacaklardır.

Hayırlı olsun dilekleri

Yapılan protokol sonrası Savunma Ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Başkanı Özhan İmre ve Finans Evim Gölcük Şubesi Yetkilisi Mehmet Şimşek karşılıklı olarak hayırlı olması temennisinde bulundular. Finans Evim Gölcük Şubesi Yetkilisi Mehmet Şimşek, ‘Ülkemizde son dönemlerde faizsiz konut ve araç edindirme sistemlerine yoğun talep var. Bu talebi karşılama hususunda faaliyet gösteren Türkiye’de 60 şubesi olan sektörün öncü kuruluşu Finans Evim firması Gölcük Kaymakamlık Binası karşısında şubesini Eylül ayında açarak ilçemizde faaliyet göstermeye devam ediyor. Son olarak Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi ile anlaşma sağlamıştı.Yapı Tasarruf Sistemlerinde sektöründe öncü olan Finans Evim Gölcük Şubesi, Savunma Ve Güvenlik Destek Hizmetleri  Sendikası (Savdes Sen) Kocaeli Bölge Başkanlığı ile protokol anlaşması yaparak çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Protokol anlaşmamız hayırlı olsun’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.