DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vali Seddar Yavuz’dan Gölcük’e çıkartma ‘BU SÜRECİ EL BİRLİĞİ İLE ATLATACAĞIZ’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün ilçemize gelerek, iadeyi ziyaretlerde bulundu.  Vali Yavuz ziyaretlerine Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek başladı. Daha sonra ilçemizde vatandaş ve esnafla konuşan Vali Yavuz, çocuklara da hediye dağıttı.

Kaymakam Karabulut’u ziyaret etti

Kaymakam Karabulut’u makamında ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Gölcük’ün asayiş, eğitim, sağlık ve ulaşım yönünde mevcut durumunu içeren brifing aldı. Kaymakam Karabulut’a çalışmalarında başarılar dileyen Vali Yavuz, ‘Birlik ve beraberliğimizle her zorluğun üstesinden geleceğiz’ dedi.

İlçe Protokolü Vali Yavuz’a eşlik etti

Daha sonra Vali Yavuz’a esnaf ve vatandaş ziyaretinde Kaymakam Karabulut, Başkan Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman eşlik etti.

‘Temizlik, Maske ve Mesafeye dikkat ederek bu zor süreci birlikte aşacağız’

Covid-19 salgınına karşı korunmak, bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek denetimlerde bulunan Vali Serdar Yavuz, esnafların hal ve hatırlarını sorarak, bol ve bereketli kazançlar diledi. Pandemi kurallarına da dikkat çeken Vali Yavuz, “Temizlik, Maske ve Mesafeye dikkat ederek bu zor süreci birlikte aşacağız.Yeter ki rehavete kapılmayalım. Kurallara harfiyen uyalım’ dedi. Vali Yavuz esnafa da yıkanabilen maske dağıttı.

‘Tüm tedbirleri aldık’

Vaka artışlarına dikkat çeken Vali Yavuz: “Bu pandemi  sürecinde daha dikkatli olunmasını istiyoruz, biz Valilik olarak her alanda gerekli tedbirler aldık ve almaya devam ediyoruz. Vaka sayılarında bir artış gözlemliyoruz. Bu yaşadığımız Pandemiden ancak birlikte uygulayacağımız tedbirlerle aşmak mümkün olacaktır. Bir sıkıntı, sorun varsa bu aşılmak ve çözülmek için vardır. Bu irade de Türkiye’de zaten var. Allah’ın izni  ile devletin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir, gereken ne varsa yapacağız” dedi.

Çocuklara oyuncak hediye etti

Gölcük ziyaretinde esnafı gezen Vali Yavuz, esnafı dinliyor. Ve ilçede gördüğü tüm çocuklara oyuncak dağıtıyor. Kentte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında çocukları unutmayan Vali Yavuz, bu sıkıntılı süreçte çocukların yüzünü güldürmeyi başarırken, onlarla sohbet etmesi ilgi ve alakası Gölcük’ün hafızalarında yerini aldı.

Esnaf ve vatandaşların ilgisi yoğun oldu

 Gölcük ziyaretinde vatandaşlara ve esnaflara moral veren Vali Seddar Yavuz’a vatandaş ve esnafların ilgisi yoğun oldu. Vali Yavuz Gölcüklülere devletimizin sıcak yüzünü hissettirdi.

Başkan Sezer Vali Yavuz’u çalışmaları hakkında bilgilendirdi

 Vali Yavuz, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i de makamında ziyaret etti. Vali Yavuz Başkan Sezer’den ilçemizin sosyal ve ekonomik durumu, yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. Vali Yavuz’a ziyaretinden ötürü teşekkür eden Başkan Sezer, çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Vali Yavuz, Başkan Sezer’e çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.