DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Albay Burak Caddesi’ndeki kaldırım BU HALE NASIL GELDİ?

Gölcük Albay Burak Caddesi’nde bulunan bir kaldırımda yaşanan sorun gözlerden kaçmıyor. Kaldırımın girişinde bulunan taşlar kırılmış bir şekilde duruyor. Bu durum Gölcük’ün merkez noktasında bulunan Albay Burak Caddesi’ne hiç yakışmıyor.

Gölcük’e yakışmıyor

İlçemizde Gölcük belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan çalışma ile birçok kaldırım yenilenmiş, yapılan çalışma Gölcük halkının beğenisini toplamıştı. Fakat ilçemizin bazı cadde ve sokaklarında bulunan kaldırımlar ne yazık ki kötü ve zarar görmüş bir şekilde onarılmayı bekliyor. İlçemizin merkez bölümünde bulunan Albay Burak Caddesi’nde bir kaldırımın üzerindeki taşlar kırılmış, kaldırım oldukça hasar görmüş durumda. Vatandaşlar kaldırımın bir süredir bu şekilde olduğunu belirterek yetkililerden kaldırımın hasar alan bölümlerini yenilemerini istiyor.

Hasar alan bölüm onarılmalı

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan bazı vatandaşlar şunları dile getirdi: ‘Bir süredir kaldırım bu şekilde kötü görüntüsüyle dikkat çekiyor. Bizler kaldırımın hasar alan bölümlerinin yetkililer tarafından onarılmasını bekliyoruz. Çünkü bu şekilde olan kaldırımlar ilçemize kötü görüntü yansıtıyor. Umarız bu isteğimiz kısa sürede yerine getirilerek caddede oluşan kötü görüntünün önüne geçilmiş olur’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.