DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ateş, ‘Kadınların yapabilecekleri çok şey vardır’

Ateş, ‘Kadınların yapabilecekleri çok şey vardır’

Ateş, ‘Kadınların yapabilecekleri çok şey vardır’

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Yelda Ateş, kadınlar ve sorunları hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, ‘Kadınların yapabilecekleri çok şeyler vardır ve yapmalıdır’ dedi.

‘Ruhları şad olsun’

Başkan Ateş, yaptığı açıklamada, Kadınlar ve sorunları hakkında açıklamamıza başlamadan önce kahraman Türk kadınlarımızı saygıyla anarak, rahmetler okuyarak başlamak istedim, ruhları şad olsun.

‘Kadınlar istediği her şeyi başarır’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Ateş, ‘Kadınsan yaparsın…. Çünkü Kurtuluş Savaşı’nda cephe gerisinde değil cephede görev alarak milli mücadelede düzenli ordumuzun başarısı için gönüllü halk kahramanları olarak kadınlar yerlerini almışlar, başarılı olmuşlardır. Kadınsan yaparsın…. Çünkü Kara Fatma, Şerife Bacı, Halide Edip Adıvar, Çete Emir Ayşe,Halime Çavuş ve adını sayamadığımız bütün kadınlarımız kurtuluş savaşında düşmana karşı korkusuzca savaşmışlardır. Kadınsan yaparsın. Zor olanları göğüslemek zorlukların üstesinden gelmek siyasal, sosyal, kültürel aktivitelerin içinde olmak sadece erkeklere özgü bir mesele değildir. Kadınlarında yapabilecekleri çok şeyler vardır ve yapmalıdırlar’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.