DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Çakır’dan vatandaşlara Corona aşısı tavsiyesi ‘CORONADAN KURTULMAK İSTİYORSAK AŞI OLMALIYIZ’

Başkan Çakır’dan vatandaşlara Corona aşısı tavsiyesi

‘CORONADAN KURTULMAK İSTİYORSAK AŞI OLMALIYIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Coronavirüste gelinen noktadan umutlu olduklarını belirterek, corona aşısı konusunda spekülasyon yapanlara tepki gösterdi. Başkan Çakır, ‘Coronadan kurtulup, eski günlerimize dönmek istiyorsak aşı olmalıyız’ dedi.

‘Aşı konusunda spekülasyon yapanlara kulak asılmamalı’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Gölcük coronavirüs sınavını başarıyla geçmiştir. Sayın Belediye Başkanımız ilçemizle alakalı tüm önlemleri zamanında almış, bu süreci çok doğru bir şekilde yürütmüştür. Bu süreçte yoğun emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. Aşılama sürecinin başlamasıyla birlikte birkaç ay içerisinde hastalığın bitmesini ümit ediyoruz. Bu süreçte aşılarla ilgili gerçek dışı söylemlerde bulunan, spekülasyon üretenlere inanılmamalı, Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine dikkat etmeliyiz. Şunu net söyleyeyim ki bu spekülasyonları ortaya atanlar aşıyı ilk olacak kişilerdir. Coronadan kurtulmak istiyorsak bu söylemlere bakmadan aşımızı olmalı, eski güzel günlerimize kavuşmalıyız’ diye konuştu.

‘Kocaeli’de vaka sayılarındaki düşüşte bu ümidimizi arttırmaktadır’

Çakır, ‘Aşı sürecinin takip ediyoruz. Aşı olmayı ilk Sağlık Çalışanları hak etmektedir. Aşı olması gereken vatandaşlarımız mutlaka aşılarını olmalıdır. Bu zorlu süreci halkımızın özverisi, kurallara uyması ve fedakarlıkları ile atlatacağımıza olan inancım tam. Kocaeli’de vaka sayılarındaki düşüşte bu ümidimizi arttırmaktadır. Fakat bu süreçte kesinlikle kurallara sıkı sıkıya riayet edilmeli, rehavete kapılmamalıyız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.