DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Büyükşehir’den köylerdeki çalışmalar için ihaleye çıktı

Büyükşehir’den köylerdeki çalışmalar için ihaleye çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerde vatandaşların hizmetine sunulan bina yapım ve tadilat için ihale düzenledi.

Büyükşehir’den köylerdeki çalışmalar için ihaleye çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Köylere Fırın” projesi kapsamında, ihtiyacı bulunan ve talep gelen köylere fırın inşa ediyor. Bakım ve onarımı da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan fırın, köy konağı, cami, eski okul ve mezarlık yerleri için ihale yapıldı.

İHALE YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğünce inşa edilen fırın, köy konağı, cami, eski okul ve mezarlık yerlerinin bakım ve onarımı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce ihale düzenlendi.

5 FİRMA TEKLİF VERDİ

Kocaeli geneli fırın, köy konağı, cami, eski okul, mezarlık gibi tesis binalarının tadilatı ve yapım işine 5 firma teklif verdi. 7 milyon 319 Bin 736 lira 67 kuruşluk yaklaşık maliyeti bulunan ihaleye Ufuk Çınar 5.184.986,20 TL, Gökbeyaz İnşaat 5.672.329,70 TL, Murat İpek 5.833.361,00 TL, Günker İnşaat 5.888.003,00 TL ve Emay Mimarlık ise 6.289.239,20 TL teklif verdi.

VATANDAŞA HİZMET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce köylere inşa edilen fırınlar köy halkı tarafından kullanılıyor. Köy konağı, cami ve eski okul binaları tadilat yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.