DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘HALKIMIZ BU ZAM ORANLARINI HAKETMİYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, yaptığı açıklamada, asgari ve emekli maaşlara yapılan zam oranlarını eleştirerek, ‘Halkımız bu zam oranlarını hak etmiyor’ dedi.

‘Açıklanan zam oranları mutlu etmiyor’

Başkan İşeri, ‘Asgari ücrete bizim istediğimiz oranda zam yapılmadı. Emekli maaşlarına ise yüzde 8 gibi bir zam yapıldı. Bu zam oranı, ne yazık ki emeklileri mutlu etmemiştir. Bazı emeklilerimiz ne yazık ki emekliliklerinin tadını yaşamak yerine yeniden çalışmak zorunda kalmaktadır. Emeklilere daha yüksek bir yaşam standardı sunulmalı, bu konuda hamleler yapılmalıdır’ diye konuştu.

‘Gençlerimiz ümitsizliğe düşürülmemelidir’

Ülkemizde genç işsiz oranlarındaki artışa dikkat çeken Başkan İşeri, ‘Gençlerimiz ne yazık ki gelecekleri konusunda ümitsizliğe düşmektedir. Birçok gencimiz bu yüzden ülkemiz yerine yurtdışına gitmek istemektedir. Gençlerimiz bu yüzden psikolojik anlamda da çöküntü yaşamaktadır. Bu konuda gençlerimize iş alanları yaratılmalı, ülkemizde artan işsizlik oranı acilen düşürülmelidir’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.