DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Kocaeli eski Milletvekili Kenan Akman CORONAVİRÜS’E YENİK DÜŞTÜ

CHP Kocaeli eski Milletvekili Kenan Akman CORONAVİRÜS’E YENİK DÜŞTÜ

CHP Kocaeli eski Milletvekili Kenan Akman

CORONAVİRÜS’E YENİK DÜŞTÜ

Kocaeli’de 1978’de Barış Gazetesi  ortaklarından olan CHP Kocaeli eski Milletvekili Kenan Akman (85) geçtiğimiz haftalarda yakalandığı Coronavirüs nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Bir süredir Coronavirüse karşı mücadele veren Kenan Akman yaşama tutunamadı. Akman’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Sakarya Akyazı da toprağa verilecek.

Sakarya Akyazı da toprağa verilecek

Yapılan Covid-19 Testi pozitif çıması sonrası İstanbul’da Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kenan Akman hayatını kaybetti. Çevresinde ve özellikle de Abhaz camiasında çok sevilen ve sayılan, beyefendi kişiliği ve yaptığı yardımlarla dikkat çeken Kenan Akman’ın vefatı hem Kocaeli ve Sakarya başta olmak üzere Marmara bölgesinde hem de memleketi olan Akyazı Kuzuluk’ta derin üzüntü yarattı. CHP Kocaeli eski Milletvekili Kenan Akman’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Sakarya Akyazı da toprağa verileceği öğrenildi.

Gazetemiz adına Merhum CHP Kocaeli eski Milletvekili Kenan Akman’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

KENAN AKMAN KİMDİR?

İzmit’te çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kenan Akman, 1935 Sakarya Kuzuluk doğumluydu. İzmit Goodyear Lastik Fabrikası’nda sendikal mücadeleye başlamış, Lastik İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı ve Genel Başkanvekilliği yapmıştır. 16. Dönem CHP Kocaeli Milletvekili olan Kenan Akman Evli, 2 kız çocuk babasıydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.