DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ellibeş’ten esnaflara ziyaret ‘AK PARTİ, HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA’

Ellibeş’ten esnaflara ziyaret

‘AK PARTİ, HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, esnaf odası başkanlarını ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’da katılım sağladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney ve yöneticiler Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul ve Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı’yı ziyaret etti. Hükümetin ve yerel yönetimlerin esnaf destek paketleri hakkında görüşü alınan ziyaretlerde, yapılması gereken çalışmalar hakkında da konuşuldu.

AK Parti, milletin kendisidir’

Başkan Ellibeş, Türkiye’nin Pandemi sürecinde sağlık hizmetlerinin yanında bir yandan dış politikayı, ekonomiyi ve yatırımları da başarıyla yönettiğini ancak hükümeti yıpratmak amacıyla ortaya atılan karalama ve iftiraların bitmediğini belirterek, “AK Parti, milletin kendisidir. Bu gerçeği hiçbir zaman unutmadan çalışmalarımıza yön veriyoruz. Pandemi sürecinin ekonomik etkilerinden en çok esnafımızı etkiledi. Sağlık tedbirleri kapsamında bir takım kısıtlamalar nedeniyle zor duruma düşen esnafımıza destek amacıyla hemen bazı önlemler alındı. Hükümetimizin kira ve doğrudan hibe desteği yanında Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de destekleriyle gerekli şartlara uygun esnafımıza aylık 2 bin 750 TL’ye kadar doğrudan maddi destek yapılacak duruma gelindi. Bunun yanında gıda kolisi, sosyal hizmetler de devam ediyor. Esnafımız, hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin samimiyetinden kuşku duymadığını, gayretini takdir ettiğini görüyoruz. Bu bizim çalışma azmimizi de yükseltiyor. AK Parti, her zaman esnafının gerçek anlamda yanında oldu, olmaya devam edecek”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.