DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Engellilerin E-KPSS tercihleri Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapılıyor ‘ENGELLİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Gölcük Engelliler Derneği her konuda olduğu gibi engellilerin eğitimleriyle de yakından ilgileniyor. E-KPSS Sınavına girip, hayallerine kavuşmak isteyen engellilerin tercihlerinde de Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yardımcı olunuyor. Engelliler tercihlerini yapabilmek için 19 Ocak’a kadar Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gelip tercihlerini yapabilirler.

Başkan Bat, ‘19 Ocak’a kadar engellilerimiz tercihlerini buradan yapabilecek’

Engellilerin her zaman yanında olan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, E-KPSS sınavına giren ve tercih yapan engellilere kapılarını açtı. Tercihlerini yapmak için Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi kapısını açtıklarını belirten Başkan Bat, şunları söyledi: ‘’E-KPSS tercihlerimiz geçtiğimiz gün itibariyle açıldı.Şu an Gölcük’te E KPPS’ye giripte kaydını yaptıramayanlar için hafta sonu hariç, önümüzdeki haftanın sonuna kadar biz burada engellilerimizin tercihlerini yapacağız. Bugün içinde ( dün) 13-14’e yakın tercihleri yaptık. Hala da yapmaya devam ediyoruz. Mesai saatleri içinde tercihlerini yapamayanlar ‘Nasıl yapacağız?’, ‘Nereye gitmemiz gerekiyor?’ diyorlarsa burada Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezimize gelebilirler.  Biz burada tercihlerini yapacağız. Engellilerimizin tercihlerini yapabilmeleri için Engelsiz Yaşam Merkezimize gelmeleri gerekiyor. Çünkü kendilerinin bilgilerini alıyoruz. E-Devlet Şifresi ve TC kimlik numarası, bir de öğrenci numaraları gerekiyor. O yüzden kendilerinin gelmesi lazım. Hangi illere tercih yapmaları gerekiyor. Onu n tercihlerini kendileri gelerek belirmeleri gerekiyor. 30 yere tercih yapabiliyorlar. E-KPSS tercihi bitiş tarihi 19 Ocak saat 24.00’te bitiyor. Engellilerimiz 10.00-16.00 saatleri arasında hafta içi merkezimize gelebilir’ diyerek önemli bilgileri verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.