DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner, “TÜM MAHALLELERİMİZE DOĞALGAZ İSTİYORUZ”

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, geçtiğimiz aylarda çalışmaları tamamlanan ve Gölcük’ün ilk doğalgazlı Köy mahallesi olan Hamidiye’ye yapılan hizmetin diğer mahallelerimize de uygulanmasını istediklerini ifade etti. Başkan Güner,  “Mahallelerimize doğalgaz istiyoruz. Adaletli ve eşit hizmet anlayışı bekliyoruz” dedi.

“Hamidiye’ye doğalgazın gelmesi doğru çalışmaydı, şimdi sıra bütün mahallelerde ’’

Başkan Güner yaptığı açıklamada, “Gölcük ilçemiz örnek bir Çalışma ile Hamidiye köyümüze yeni hali ile Hamidiye Mahallesine Doğalgazın getirilmesini doğru bir Çalışma ve hizmet olarak görmekteyiz. Fakat bu hizmeti diğer mahallelerimizde de görmek istiyoruz. Seçime dayalı değil Vaatleri oy verme garantili istemiyoruz” dedi.

“Konunun takipçisi olacağız”

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı olarak hizmette eşitlik ve adaletin olmadığını görmekteyiz.  İlçemiz de Doğalgazı olamayan mahalleler ; Ayvazpınar mahallesi,  Yeni Ferhadiye mahallesi, Hasaneyn mahallesi, İcadiye mahallesi, İrşadiye mahallesi, Lütfiye mahallesi, Mahmuriye mahallesi, Mesuriye mahallesi, Nimetiye mahallesi, Nükhetiye mahallesi, Selimiye mahallesi, Şevketiye mahallesi, Sofular mahallesi, Ümmiye mahallesi, Eski Ferhadiye mahallesi. Hamidiye Mahallesine Doğalgaz  gelebiliyorsa fizibilite çalışmaları uygun görüldü ise ki görüldü ve Doğalgaz mahallemize geldi. Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı olarak tüm mahallelerimize eşit hizmet anlayışı bekliyoruz. AK partili eski belediye başkanının evinin olması Hamidiyeli olması sadece hizmettin Hamidiye mahallesi ile sınırlı kalmaması, aynı hizmetinde yukarıda belirtmiş olduğumuz mahalleli hemşerilerimizin beklentileri giderilmesini  Dört gözle bekliyoruz” dedi.

“Yeni bir gelecek yeni bir hizmet anlayışı ile mücadelemizi sürdüreceğiz”

Başkan Güner sözlerinin devamında, “Gözden kaçıyorsunuz sanmayın hemşerilerimiz izliyor görüyor. Konuşuyor çünkü biliyorlar ki gelecek Ailesi Asillerin partisi değil gölcük mahallelerinde doğan büyüyen öz evlatlarıdır kısık seslerin sesi olmaya devam edeceğiz. Gözden uzak olanlar bir gün Gönülden ırak olurlar. En yakın sürede fizibilite çalışmalarının başlatılmasını eşit hizmet bilinci ile Doğal gazın ulaştırılmasını bekliyoruz. Mahallelerimizin ulaşım ve su sorun sorunları  birçok mahallemizde Depo sistemi ile taşıma su usulü ile giderilmeye çalışılıyor. 3 gün susuz kalan mahallelerimiz busene içerisinde olmuştur. Taşıma suyu ile Değirmen dönmez Tankerler ile taşınan suların depolarda analizleri ne kadar yapılıyor ve tankerlerin hijyeni nasıl sağlanıyor merak ediyoruz. Yukarıda belirttiğimiz Her mahallemize Halı saha hizmeti Oyun parkı ve Basket sahası ile çocuklarımıza ve Gölcük sporumuza geleceğin sporcu gençlerinin yetişmesi için topyekün çalışma başlatılmasını bekliyoruz. Tüm Yukarıda belirtilen Mahallelerimize Tarımsal ve Hayvancılık konusunda destek verilmesini farklı ürünlerin denenerek örnek Doğal Yaşam mahalleleri projesi  ile Mahallelerimizi desteklemeli ve organize olabilmeleri için ortak bir kooperatif çatısı altında toplanmaya ve ürünleri Gölcüklü hemşerilerimize doğal ve ucuza ulaştırması konusunda teşvik edilmelidir.  Birçok konu üzerinde Gölcük ilçemiz için çalışıyoruz. Dedelerimize, Amcalarımıza,Dayılarımıza, Abilerimize, Kendi evlatlarımızdan ayırmadığımız Gölcüklü Çocuklarımız için Yeni bir gelecek yeni bir hizmet anlayışı ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm Gölcüklü Hemşerilerimizi sevgi ve muhabbetle Selamlıyoruz. Gelecek için sizleri bekliyor olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.