• BIST 100

    10225,48%-1,28
  • DOLAR

    40,22% 0,11
  • EURO

    46,96% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4335,32% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6902,17% 0,06

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’ten 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU MESAJI

Eğitim 22.01.2021 12:20:44 0
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’ten 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU MESAJI

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’ten

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU MESAJI

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Müdür Mert, “2020-2021 öğretim yılının 1. Dönemini Covid-19 Salgınının gölgesinde tamamladığımız bu günlerde, okullarımızda yeniden buluşacağımız günleri özlem ve umutla bekliyoruz” dedi.

2020-2021 öğretim yılının 1. Dönemini Covid-19 Salgınının gölgesinde tamamladığımız bu günlerde, okullarımızda yeniden buluşacağımız günleri özlem ve umutla bekliyoruz. Sevgili Öğrencilerimizin, ilk dönemi uzaktan eğitimle tamamlamış olmalarının heyecanını yürekten paylaşıyor, yarıyıl tatilinin değerli öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Değerli Meslektaşlarım,

Salgın sebebiyle geçtiğimiz yıldan başlayarak uzaktan eğitimle öğrencilerimize ulaşırken birçok yeni yaklaşımı deneyimlediniz, yeni döneme adapte olurken birçok zorlukla karşılaştınız. Bir dönem boyunca çok çalıştınız, çok emek verdiniz. Yorucu ama bir o kadar verimli bir yarıyıl dönemini daha tamamladınız. Sadece akademik başarısı yüksek, problem çözebilen değil aynı zamanda eleştirel düşünebilen, sosyal ve kültürel değerlerimizi özümsemiş, vatanını milletini seven, öz güvenli bireyler yetiştirebilmek için çaba sarf ettiniz. Aldığınız sorumluluğun bilincinde öğrencilerimize yetişmesinde verdiğiniz özverili katkı için sizlere çok teşekkür ediyor, meslek hayatınızda her yeni yılın bir öncekinden daha verimli ve başarılı geçmesini diliyorum.

Değerli Velilerimiz,

Eğitimin kolektif bir çalışma olduğu bilinciyle eğitim öğretim üçgeninde yer alıp, özellikle eğitimin uzaktan sağlandığı ve birçok ilkin yaşandığı Salgın sürecinde gösterdiğiniz sabır ve destekler için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Bugün çocuklarımız bir dönemi daha tamamlamış olmanın sevincini yaşarken, ilk defa karne almadan dönemi tamamlamayı deneyimleyecektir. Aslında hepimiz çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar büyük bir zenginliğe sahip olduğunu biliyoruz. Sizlerin, öğrencilerimizin eğitimlerine gösterdiğiniz ilgi, onlarla birlikte geçireceğiniz zaman, onlara göstereceğiniz anlayış, vereceğiniz sevgi ve her daim yanlarında olduğunuzu hissettirmeniz çocuklarımızın başarılarını artıracak ve yarınlara emin adımlarla yürümelerinde etkin rol oynayacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz,

Sabırsızlıkla beklediğiniz bir yarıyıl tatil dönemine daha ulaştınız. Salgın sebebiyle bu eğitim öğretim döneminde evlerinizde çok daha fazla vakit geçirdiniz. Yeni eğitim öğretim araçları dahil birçok yeniyi çok kısa sürede ve yoğun bir şekilde deneyimlediniz. Uzaktan olsa da yeni süreci deneyimlerken çok çalıştınız. Kendi yetenekleriniz, gücünüz ve potansiyelinizi yeniden keşfettiniz.  Hangi koşulda olursa olsun, hayata dair umudunuzu, cesaretinizi; başarıya olan inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hiç yitirmemelisiniz. Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. İnanıyorum ki sizler, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Bizi biz yapan değerlerimizi sizler koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız.

Tatilde dinlenmenizi, kısıtlamalar sebebiyle internet üzerinden de olsa tarihi mekânları, müzeleri, kütüphaneleri gezmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmenizi, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı ve kitap okumanızı öneriyorum. Kitap okumak size yol gösterecek, iç dünyanızı zenginleştirecek ve yarınlara umutla bakmanızı sağlayacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle bir eğitim öğretim yarıyılını daha tamamlarken emek veren, katkı sağlayan tüm yöneticilerimiz ve tüm eğitim personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İlk seferini  İzmir'e gerçekleştirdi GÖLCÜK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ HİZMETE AÇILDI

İlçe protokolünden Gaziler Derneği’ne ziyaret

15 Temmuz’da şehitler unutulmadı: AKTAŞ VE BÜYÜKAKIN, DUA OKUDU, KARANFİL BIRAKTI

Zafer Partisi Gölcük İlçe Yönetimi toplu olarak istifa etti KAYI, “GÖRÜŞ AYRILIKLARI NEDENİYLE GÖREVİMİZİ BIRAKTIK”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ŞEHİTLER GÖLCÜK’TE DUALARLA ANILDI

Büyükşehir, üst geçitleri “Terörsüz Türkiye” için kırmızı renkle aydınlattı; KOCAELİ’DE ÜST GEÇİTLER AL BAYRAĞIN RENKLERİYLE IŞILDADI

KOSKEM 1 haftada 235 can daha kurtardı

Kayıp Kedisine Günler Sonra Kavuştu, Gözyaşları Bu Kez Sevinçten Aktı

KO-MEK ile hayatlarını baştan yazdılar

GÖLCÜK’TE PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE SONA ERDİ

Alikahya Stadyum Tramvay Hattı’nda yoğun mesai

Haşim Arda Sarman, Gebzespor’la Yola Devam Ediyor

Kocaelispor'da Ayrılık: Furkan Özyapı ile Yollar Resmen Ayrıldı; YEŞİL-SİYAHLILAR İÇ TRANSFERDE DE HAREKETLİ GÜNLER YAŞIYOR

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, “15 TEMMUZ, TÜRK MİLLETİNİN BAĞIMSIZLIK DESTANIDIR”

Alaettin Kurt Stadyumu’nda doğal çim dönemi başlıyor

Yunus Emre Gedik Esenler Erokspor'da

Kocaelispor’dan Anlamlı Destek, Yardım Maçı İzmit’te Oynanacak; KARŞILAŞMA 1 AĞUSTOS’TA KOCAELİ STADI’NDA

Kartepe Teleferik 15 Temmuz’da yüzde 50 indirimli

Kocaeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne hazır; ESNAFA VE VATANDAŞLARA BİNLERCE BAYRAK DAĞITILDI

Kocaeli Büyükşehir, 15 Temmuz’un ruhunu bu kez notalara döktü; MEHTERAN TAKIMINDAN 15 TEMMUZ’A ÖZEL “VATAN MARŞI”

GÖLCÜK 15 TEMMUZ’DA ANITPARK’TA TEK YÜREK OLACAK

Büyükakın müjdeyi verdi; GÖLCÜK TERMİNALİ BU GECE HİZMETE GİRİYOR

Hain darbe girişiminin 9. yılında “Bir Millet, Tek Yürek” mesajı verilecek GÖLCÜK’TE 15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANIYOR

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, “15 TEMMUZ ZAFERİMİZİN ONURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ” 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR”

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer, “ANKARA’YA YÜRÜDÜK, MAKUL BİR TEKLİF BEKLİYORUZ”

“Her 15 Temmuz’da “Zaferin Adı Türkiye” diye bir kez daha haykıracağız”

GÖLCÜK’TE PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE SONA ERDİ

Yıldız oyuncu transfer söylentilerine son noktayı koydu “KOCAELİSPOR’DA KALMAK İSTİYORUM”

Kocaelispor’da Selçuk İnan'dan Radikal Karar: 7 Futbolcu Kadro Dışı

Yükleniyor

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel Yatırım Uyarısı "ALTIN, HER ZAMAN GÜVENLİ LİMANDIR"

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2