DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’ndan örnek etkinlik ‘SOKAK HAYVANLARI CANIMIZDIR’

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyeleri geçtiğimiz gün Anıtpark’ta bir araya gelerek sokak hayvanlarına destek oldu. Platform üyeleri yaptıkları açıklamada, Gölcük’ü hayvan severliği konusunda örnek hale getirmek istiyoruz’ dediler

 Anıtpark’ta bir araya geldiler

Geçtiğimiz gün Gölcük Anıtpark’ta toplanan dernek üyeleri sokak hayvanlarına destek olup farkındalık yarattılar. Sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda mama ve su bulmada sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarına zor zamanlarında destek oldular. Gerçekleştirilen farkındalık programına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut, Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol, Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat, Gölcük Eskişehirliler Derneği Başkanı Bülent Denlikol, Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Başkan Yardımcısı Oktay Öner, TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen ve davetliler katılım sağladı.

Korkut, ‘Sokak hayvanlarına şiddet son bulmalı’

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgi veren Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Başkanı Ramazan Korkut, ‘Bugün sokaktaki dostlarımız için burada bir araya gelmiş bulunmaktayız. Amacımız sokak kısıtlamalarının olduğu saatlerde sokak hayvanlarının yaşadığı zorluklara farkındalık yaratmak, sokak hayvanları hakkında oluşan yanlış algıların önüne geçmek ve sokaktaki canlarımıza yapılan şiddete dur demektir. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak üye derneklerimizin değerli başkanlarına katılımlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bugün yanımızda getirdiğimiz mamalarımızı sokak hayvanlarımız için en uygun yerlere bırakıp, onların aç kalmalarının önüne geçeceğiz. Bizler sokaklardaki dostlarımız seviyoruz’ dedi.

Erdem, ‘Amacımız Gölcük’ü hayvan severliği konusunda örnek bir hale getirmek’

Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem, ‘Gölcük’ü hayvan severliği konusunda örnek bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bugün sokak hayvanlarımız için Gölcük’teyiz. Bu güzel ve önemli etkinliği gerçekleştiren Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na teşekkür ediyoruz. İsteğimiz sokak hayvanlarına karşı şiddetin son bulması, sokak hayvanlarına olan sevginin daha da arttırılmasıdır’ diye konuştu.

Sokak hayvanlarını beslediler

Konuşmaların ardından etkinliğe katılım sağlayan Dernek Başkanları Anıtpark’ta bulunan sokak hayvanlarına mama vererek besledi ve ‘Sokak hayvanları dostumuzdur. Onlarla dünya daha güzel’ diyerek herkese önemli mesajlar verdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.