DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük MEDAR Hastanesi’nden Gazetemize ziyaret ‘BASIN BİR TOPLUMUN OLMAZSA OLMAZIDIR’

Gölcük MEDAR Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülden Demirer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle Gazetemizi ziyaret etti. Demirer, MEDAR Hastanesi olarak basına önem verdiklerini belirterek, ‘Basın bir toplumun olmazsa olmazıdır’ dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Şenemre, teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, Gölcük MEDAR Hastanesi Yönetimine ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülden Demirer’e teşekkürlerini iletti.

‘Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’

Gölcük MEDAR Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülden Demirer, ‘MEDAR Hastanesi olarak Gölcük Haber Gazetesi’nin ve tüm Gazeteci dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü ve 16 Ocak Basın Onur Gününüzü kutluyoruz. Hastanemiz olarak halkımıza hizmet verdiğimiz ilk günden bugüne kadar basınımıza değer veriyor, basının toplumumuzun olmazsa olmazı olduğunu düşünüyoruz. MEDAR Hastanesi olarak siz değerli Gazeteci dostlarımıza çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.