DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kar yağışı sonrası Gölcük’te yoğun bir çalışma yapıldı ÜST GECİT VE YAYA YOLLARI TUZLANDI

Kar yağışı sonrası Gölcük’te yoğun bir çalışma yapıldı

ÜST GECİT VE YAYA YOLLARI TUZLANDI

İlçemizde geçtiğimiz hafta Perşembe gününden beri etkili olan kar yağışı sonrası vatandaşların güvenliği için Gölcük’te yoğun olarak kullanılan alanlar ekipler tarafından tuzlandı. Yapılan çalışma ile Gölcük’te olumsuz bir durum yaşanmaması sevindirdi.

Yoğun mesai harcadılar

Meteorolojinin günler öncesinden uyarıda bulunduğu kar yağışı ilçemizde geçtiğimiz hafta Perşembe günü başlamış ve ilçemiz adeta beyaza bürünmüştü. Kar yağışı sonrası Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yolları kar küreme araçları ile açarken, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde vatandaşların sıklıkça kullandığı üst geçit, yaya yolları ve park gibi alanları tuzlayarak yerlerin buzlanmasını önlediler. Vatandaşlar çalışmalarından ötürü ekiplere teşekkür ederek kolaylıkla dilediler.

 Ekipler görevi başarıyla tamamladı

Gölcük Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Müdür Ahmet Özbat önderliğinde ilçemizde yoğun olarak kullanılan bölgelerde gerçekleştirdikleri çalışma sonrası herhangi bir olumsuz olayın yaşanması sevindirdi. Ekipler görevlerini başarıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.