DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer hayvan severler ile birlikte SOKAKLARDAKİ CANLARIMIZI BESLEDİLER

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer hayvan severler ile birlikte

SOKAKLARDAKİ CANLARIMIZI BESLEDİLER

Kocaeli Can Dostları Derneği tarafından organize edilen ve  sokak hayvanları besleme etkinliği ile Değirmendere’de bulunan sokak hayvanları beslendi. Düzenlenen etkinlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere tüm hayvanseverler elleriyle sokak hayvanlarını besleyerek büyük takdir topladılar.

Elleriyle beslediler

Değirmendere’de yapılan etkinliğe Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz,  Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem, STK ve Dernek Başkanları katılım sağladı. Kaymakam Karabulut ve başkan Sezer düzenlenen organizasyon ile sokak hayvanlarını hayvanseverlere birlikte beslediler.

“Sokak hayvanlarına verdikleri değer takdire şayandır”

Pandemi sürecinin ilk gününden buyana Gölcük Kaymakamlığı Gölcük Belediyesi ve hayvansever dernekleriyle kurulan vefa destek ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu derneklerden en önemlisi olan Sibel Erdem’in başkanı olduğu Kocaeli Can Dostlar Derneği Sokak hayvanlarına farkındalık yaratmak ve kamuoyuna hayvan sevgisini aşılamak amacıyla yaptığı etkinliğe Katılan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “İlk günden bu yana gönüllü arkadaşlarımızla birlikteyiz çalışma azmi gayretleri ve sokak hayvanlarına verdikleri değer takdire şayandır. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyoruz ve inşallah Covid 19 illetinden hep birlikte kurallara uyarak kurtulacağız” diye kaydetti.

“Belediyemiz olarak üç farklı bölgede besleme istasyonu oluşturduk”

Sokak hayvanlarını besleme etkinliğinde daha sonra konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sokak hayvanlarının yaşam hakları barınma ve beslenme hakları için belediye olarak tüm çalışmaları titizlikle yürüttüklerini kaydederek şu sözleri kullandı “Belediyemiz olarak üç farklı bölgede besleme istasyonu oluşturduk. Ve önümüzdeki süreçte kuracağımız rehabilitasyon merkeziyle birlikte hayvanlarımızın sağlık sorunlarında hassasiyetle gidereceğiz. Ayrıca gönüllülerimizin gayretleri ile Gölcük’te Sokak hayvanlarını sorun olmaktan çıkartıp sevgi kentine dönüştürmek için her zaman bizde kendileriyle birlikte olacağız ve desteğimiz kendilerine tamdır” ifadelerini kullandı.

5 Bin çam fidanı dikilecek

Başkan Sezer konuşmasının ardından dernek üyeleri ve hayvanseverlere teşekkür etti. Başkan Sezer ayrıca sadece hayvanları değil doğayı da korumak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek ilk etapta 5 Bin çam fidanını halkımızla birlikte dikerek kentimizi yemyeşil doğa ile de dost bir hale getireceklerinin müjdesini verdi.

“Amacımız sokak hayvanlarını sesi olabilmek”

Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve üyelerinin de katıldığı etkinlikte bir açıklama yapan Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem ise, tamamen Allah rızası için sokak hayvanlarının sesi olmak için onlarında yaşam hakkına sahip çıkmak için var güçleriyle ekip olarak çalıştıklarını kaydetti. Başkan Erdem ayrıca Gölcük olarak bu dönem çok şanslı bir ilçe olduklarında vurgulayarak “Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer kendilerinde gönülden hayvan dostu insanlar her fırsatta bizimle birlikte sokakta hayvanlarımızın beslenmesinde birlikte olduk. Gölcük’ü hayvanseverliligi konusunda örnek bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Etkinlikte daha sonra Değirmendere sahilinde sokak hayvanları beslendi. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer sokaktaki Can dostları kendi elleriyle besleyerek farkındalık oluşturdular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.