DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor Sarıyer deplasmanında adeta gol oldu yağdı 3-0

Kocaelispor Sarıyer deplasmanında adeta gol oldu yağdı 3-0

İkinci ligde ilimizi temsil eden Kocaelispor, ikinci yarının ilk maçında geçtiğimiz gün Sarıyerspor’la  karşılaştı.  Yeşil-Siyahlı ekibimiz direk rakibi konumundaki Sarıyerspor’u deplasmanda Burak Süleyman, Batuhan Er ve Bahattin Köse’nin golleriyle 3-0 yenerek, adeta rakibine gol oldu yağdı.

Burak Süleyman golle döndü

Sarıyerspor’un konuğu olan Kocaelispor, Mustafa Reşit Akçay’ın yönetiminde ve transferleri ile ilk maçında performansıyla adeta göz doldurdu. Mücadeleye iyi başlayan temsilcimiz dakika 5’te Murat Cem’in pasında topla buluşan kaleci ile karşı karşıya kalan Batuhan Er’in şutuyla gole yaklaştı. Ancak top kaleci Ali Türkan’dan döndü.Etkili futbolunu sürdüren Yeşil-Siyahlı ekibimiz de dakika 14’te Numan Çürüksu sakatlanıp yerini Kemal Can Aydemir’e bıraktı. İlerleyen dakikalarda ise Yeşil-Siyahlı ekibimiz Burak Süleyman ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Burak Süleyman’ın şutunda kaleci Ali Türkan yine başarılı bir şekilde kurtarmayı başardı.Dakikalar 39’u gösterdiğinde ise Yeşil Siyahlılar aradığı golü buldu. Transfer edilmesi ile takıma yeni bir hava katan Burak Süleyman kötü zeminde topa sert vurdu, zemine takılsa da meşin yuvarlak çizgiyi geçti ve ağlarla buluştu. Etkili futbolunu sürdüren temsilcimiz dakika 45’te ikinci golü buldu. Savunmanın hatasını iyi değerlendiren Batuhan Er düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-2.

Kocaelispor ikinci yarıya müthiş başladı

İkinci yarıya Sarıyerspor değişikliklerle başladı. Bertuğ Yıldırım ve Nuri Terliksiz oyundan çıkarken, yerine Barış Memiş ve Ozan Tahta işleyen oyuna girdi. Ancak Kocaelispor oyunu çok iyi tutarken rakibinin etkili olmasını engelledi. Topa daha çok hakim olan temsilcimiz zeminin çok kötü olması sebebiyle tehlikeli ataklar geliştirmekte zorlandı. 54. dakikada ise Mustafa Tahir Babaoğlu’nun yerine Bahattin Köse girdi. Köse sadece 9 dakika sonra topu ağlara göndererek farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve temsilcimiz sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Dördüncü sıraya yükseldik

Kocaelispor aldığı bu galibiyetle ligde 35 puanla dördüncü sıraya yükseldi. Sarıyerspor’da beşinci sırada 35 puanda kaldı. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz 3 Şubat Perşembe günü saat 13.00’te kendi sahasında ligin lideri Manisa FK ile karşılaşacak. Lider Manisa FK ile aramızda şuanda 16 puan fark bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.