DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MEDAR Hastanesi’nde tedavi gören 97 yaşındaki Emine Teyze CORONAVİRÜSE MEYDAN OKUDU

MEDAR Hastanesi Gölcük’te Covid-19 teşhisiyle tedavi altına alınan 97 yaşındaki Emine Usluerol koronavirüse meydan okuyarak sağlığına kavuştu ve şifa ile taburcu oldu.

Herkese umut oldu

Başiskele’de ikamet eden 97 yaşındaki Emine Usluerol, ateş ve öksürük şikayetlerinin ilerlemesi nedeniyle hastaneye başvurarak PCR testi uygulandı, test sonucu pozitif gelen Emine Teyze’nin akciğer grafisinde tutulumlar gözlenerek tedavi altına alındı. Yoğun bir Covid -19 süreci geçirerek,sürekli oksijen desteği ve çeşitli destek tedaviler sonucuyaklaşık 16 gün sonunda tedavilere olumlu cevap verdi ve hızla iyileşerek hepimize umut oldu.İlerlemiş yaşına ve hipertansiyon hastası olmasına rağmen koronavirüsü yenen Emine Teyze Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Dr. Asuman Çalışkan ve servis hemşireleri tarafından şifa ile uğurlandı.

Sağlık çalışanlarına dua ederek ayrıldı

97 yaşındaki Emine Usluerol, zorlu Covid-19 virüsüyle mücadele sonrası şifa ile sağlığına kavuşarak hastaneden ayrılırken, sağlık çalışanlarına bolca dua ederek, hepsine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Başta hastane yöneticileri ve hekimleri olmak üzere tüm hemşire ve yardımcı personellerini de unutmayan 97 yaşındaki Emine Usluerol, Covid-19 virüsünü yenmemin mutluluğunu yaşarken bizlere de umut oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.