DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine PİRİ REİS İLKOKULU BAHÇESİNDE İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine

PİRİ REİS İLKOKULU BAHÇESİNDE İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine 81 ilde eş zamanlı olarak okullarda İstiklal Marşı okundu. İlçemizde tören Piri Reis İlkokulu Bahçesinde gerçekleşti. Törene Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’te katılım gösterdi.

81 ilde eş zamanlı olarak okundu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine 81 ilde eş zamanlı olarak okullarda İstiklal Marşı okundu. İlimizde de birçok okulda gerçekleştirilen tören Gölcük’te Piri Reis İlkokulu’nun bahçesinde gerçekleşti. Saat tam 10:00’da düzenlenen törene  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürleri, Okul Müdürü Güven Kaya ve öğretmenler katıldı. Törende Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut başta olmak üzere tüm katılımcılar gür sesle istiklal Marşımızı okudular.

İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Piri Reis İlkokulu bahçesinde düzenlenen İstiklal Marşı okuma etkinliği sonrası Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “ Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine bugün Piri Reis İlkokulu bahçesinde bizler, öğrencilerimiz ise evlerinde İstiklal Marşımızı hep birlikte okuduk. İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıldönümünde böyle bir etkinliğe imza attık. Covid-19 salgını nedeniyle öğrencilerimizin evlerinde EBA ile eğitimlerini sürdürüyorlar. Bu yıl burada öğretmenlerimiz ile birlikte okuduk. Ayrıca bu yıl İdareciler gününe denk geldi ve siz değerli idarecilerimizin de gününü kutluyorum. Yine ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü de var siz değerli basın emekçileri sizlerinde gününüzü kutluyorum” dedi.

EBA eğitimleri hakkında da bilgi alış verişinde bulundu

Gölcük Kaymakamı Karabulut tören bitiminde Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’ten eğitimler hakkında bilgi alırken öğretmenlerden de EBA eğitimleri hakkında da bilgi alış verişinde bulundu ve en kısa zamanda Covid-19 salgınlarının biran önce bitmesi ve öğrencilerimize kavuşmayı bekliyoruz dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.